MariushO Napisano 19 Styczeń 2011 Napisano 19 Styczeń 2011 Powalilo mnie to twoje ... nieoczojebne tlo... hehehhe domyslam ze mozesz miec dosc tej pracy bo napewno sie napracowalas, ale jak dla mnie ta 2 wersja gorzej wyglada, jakos stracil urok ten zwierzaczek
adam_m Napisano 19 Styczeń 2011 Napisano 19 Styczeń 2011 Widzę Aniu, że masz zamiłowanie do takich dziwnych zwierzaków :) Praca bardzo mi się podoba i nie przeszkadza mi to zielone tło. Pozdrawiam.
mant-raz Napisano 20 Styczeń 2011 Napisano 20 Styczeń 2011 super wyszło z tym wytłumionym tłem, fajnie wykonceptowany ten szyszkowiec.
Gość dekiel Napisano 20 Styczeń 2011 Napisano 20 Styczeń 2011 nowa wersja zdecydowanie lepsza, choc wg mnie ten render to powinna byc dopiero podwalina do solidnej obrobki w photoshopie. sterylnosc roslin po prostu wali po galach az boli i obawiam sie nawet ze tu obrobka w ps duzo by nie pomogla... wiekszy kontrast powinien byc miedzy tym co ciemne i jasne chyba... skala tez jakas dziwna jest kompletnie, szczegolnie na trzecim palnie tzn. jak ten plan wplywa na odbior calosci. kurcze, zaburza mi wielkosc wszystkiego i zaczynam sie zastanawic jakie wielkosci to wszystko ma - szczegolnie łuskowiec. w sumie to scene najlepiej jeszcze raz zakomponowac zeby maksymalnie wyeksponowac chlopaczyne :D dziwne to troche bo jak przegladalem twoje pracki na stronie to nigdy nie mialas jakis problemow z oddaniem wlasciwej skali a tu takie "jajka" sie porobily ;) sam luskowiec super
MLoDY47 Napisano 20 Styczeń 2011 Napisano 20 Styczeń 2011 Hej zadko sie udzielam :) Ale przy tej pracy chetnie to powiem ( narobie sobie najwyzej troche wrogow ). ZAJEBIASZCZE NA MAXA... po tych wszystkich non stop NUDNYCH JAK FLAKI Z OLEJEM WIZUALIZACJACH WNETRZ I WYWNETRZ !!!!!!!! Skopalo mnie to... ....zacny pomysl.... ...i bardzo zacna egzekucja !!! Wiecej takich poprosze... ...wiecej wiecej wiecej, bo styl masz EXTRA! dalbym 6*
Gość dekiel Napisano 20 Styczeń 2011 Napisano 20 Styczeń 2011 ZAJEBIASZCZE NA MAXA... po tych wszystkich non stop NUDNYCH JAK FLAKI Z OLEJEM WIZUALIZACJACH WNETRZ I WYWNETRZ !!!!!!!! hahahahahah a z tym to i ja sie zgadzam w 100% :D :D wnetrza, "wywnerza", no i samoloty plus samochody. nie czepiam sie bo pewno ludzie musza robic takie rzeczy i spox ze sie tym dziela i pokazuja, tym bardziej ze robia to fachowo, no ale kurcze faktycznie tez coraz rzadziej zagladam
peter_f Napisano 22 Styczeń 2011 Napisano 22 Styczeń 2011 Ta nowa wersja jest znacznie, znacznie lepsza! Teraz zwierzak prezentuje się lepiej. Pozdrawiam Piter
Drabson Napisano 22 Styczeń 2011 Napisano 22 Styczeń 2011 nody mnie rozłożyły na łopatki. Gratuluje świetnej pracy
_aser_ Napisano 6 Luty 2011 Napisano 6 Luty 2011 Widać, że się napracowałaś. Całościowo mi się niezbyt podoba, za dużo wszystkiego, przez co nie wiem na co mam patrzeć. Ale to kwestia gustu. Model zwierzaka mi się podoba, widać w nim sporo pracy i czasu. P.S. Czy to przypadkiem nie jest szyszkowiec, bo wygląda jak większa wersja szyszki po lewej stronie :)
Rekomendowane odpowiedzi