miriam Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 TYP: Ilustracja TEMAT: "Mitologia" by ICE TERMINARZ: START: 08.12.2010 r KONIEC: 7.01.2011 r przesunięty do 16.01.2011r Głosowanie: 8.01.2011 - 12.01.2011 przesunięty do 17-19.01.2011 Poniżej nominowane prace: ( z zaznaczeniem ku przestrodze na przyszłość ;), iż wątki nie oznaczone wg REGULAMINU jako zakończone, nie będą brane pod uwagę.) ZAPRASZAMY DO GŁOSOWANIA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThoR_ Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 ja tu widzę brak konkurencji dla telthony Link to comment Share on other sites More sharing options...
zerocool-wolomin Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 Do ostatniej chwili zastanawiałem się nad EC (ładnie dopieszczone elementy), ale ostatecznie wypełnienie kadru popsuło mój odbiór, dlatego głos na Telthonę (za klimat i kolor). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rotcore Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 Brawo Ms. T Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swiezy Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 EC,za te wszystkie poprawki i ciężką pracę ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
telthona Posted January 18, 2011 Share Posted January 18, 2011 A ja głosowałam na LittleMy bo kompozycja najlepsza ze wszystkich prac :D szkoda że nie pociągnęłaś tego jeszcze dalej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LittleMy Posted January 18, 2011 Share Posted January 18, 2011 :) uuuu ktoś na mnie oddał glos:P telthona!! za całość. sorki EthicallyChallenged masz świetne umiejętności, ale masz jedną wadę - perfekcjonizm. Nie traktuj swoich wszystkich prac tak serio :) więcej luuuuzuuuuu... dzisiaj oblewam swoją prace magisterska z informatyki i ekonometrii :P bye bye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted January 18, 2011 Share Posted January 18, 2011 kto na mnie odda gołos żeby mi smutno nie było XD ja na LittleMy Link to comment Share on other sites More sharing options...
telthona Posted January 18, 2011 Share Posted January 18, 2011 LittleMy: magisterka z informatyki XD boshee :D szacun za wytrwałość.. :D to teraz już to zostaw i zajmij sie w koncu tym co lubisz XD i DOKAŃCZAJ OBRAZKI Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiprox Posted January 18, 2011 Share Posted January 18, 2011 Coyote: Zawsze mogło być gorzej, mogłeś przegrać walkowerem jak ja :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted January 18, 2011 Share Posted January 18, 2011 prox smut to raczej moja pracka ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
EthicallyChallenged Posted January 18, 2011 Share Posted January 18, 2011 Coyote ja bym nie brał ilości głosów\popularności za wyznacznik jakości. Eurowizja, anyone? ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiprox Posted January 18, 2011 Share Posted January 18, 2011 Jak dla mnie system eurowizijny też byłby tu znacznie lepszy, szkoda że nie ma skryptu na tym forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uriel Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 EthicallyChallenged fajna wydłubana praca może aż zbyt ale mi przypadła do gustu, telthona także fajnie tylko detal nierówny buźka pierwsza klasa co jednak nie zmienia faktu że czuć w niej twoją rękę serjo nie wiem jak to robisz :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BetiiX Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 telthona, chociaz wszystkie prace fajne i kazdej bym przyznala glos :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
miriam Posted January 20, 2011 Author Share Posted January 20, 2011 Case Closed. I tym samym ogłaszam, co następowywuje ;). Ostatnią edycję ChC z roku 2010 wygrała, po wyrównanym boju - praca telthony. Autorce Serdecznie GRATULUJEMY, pozostałym uczestnikom Dziękujemy za udział. Bardzo Proszę o kontakt (na GG, bądź PM) w sprawie tematu oraz typu potyczki, na kolejną edycję 31 (1/2011). //pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EthicallyChallenged Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 Gratulacje Telthona! Emocjonujące głosowanie było ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
telthona Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 :D Jednym głosem! XD Dziękuję wszystkim którzy na mnie zagłosowali, zwłaszcza tej ostatniej osobie, która zadecydowała o wyniku :) EC: tak, było emocjonujące :D to trzeba przyznać :) Miriam: wieczorem się odezwę w sprawie tematu następnej bitwy :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swiezy Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 Hm no fajnie,wyrówna walka i wąska ilość prac ;) gratuluje ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts