Napisano 18 Styczeń 201114 l prace robione w photoshop oraz illustrator proszę o krytykę.. dziękuję Edytowane 18 Styczeń 201114 l przez urbanart
Napisano 18 Styczeń 201114 l Autor właśnie z takim zamiarem robiłem tą pracę:) ale muszę poczekać aż więcej osób się zgłosi bo brak kapitału na produkcje kolekcji:D
Napisano 18 Styczeń 201114 l ostatnie fajne ale szkoda że napis typography ma pikseloze na krawędziach... średnio to wygląda przy zestawieniu z mniejszymi napisami z lepszą jakością... pozdro ciekawe co dalej pokarzesz
Napisano 19 Styczeń 201114 l Ciekawy, mocny nr 1 byłby lepszy - bez tego cienia, pod. gdyby skrzydełka miał ułożone w linie proste. i odnóża we właściwym miejscu. 3. imo najlepszy. Powodzenia i więcej proszę. //pozdr.
Napisano 19 Styczeń 201114 l Trzeci mocno odstaje poziomem w górę. Natomiast za ten drop shadow na pierwszym powinieneś zostać ukarany tak jak ten pan na ostatnim.
Napisano 19 Styczeń 201114 l Autor witam już wam odpowiadam co do 1 pracy...to faktycznie wiele osób mówiło mi że bez cienia lepiej...no ale się uparłem:D 2 praca torchę ciężka ale to to moja pierwsza taka praca:) a 3 praca nie mam pojęcia co się dzieje..ale na kompie w jpg. wszystko gra a jak gdzieś daje na stronę coś nie wychodzi.. wszędzie sprawdzałem na fejsie tutaj na digarcie..to samo się dzieje i szczerze nie mam pojęcia co jest przyczyną i bardzo wam dziękuję za krytykę i ocenę prac..mam nadzieje ze jeszcze dzisiaj uda mi się coś nowego pokazać pozdro.
Napisano 19 Styczeń 201114 l Może spróbuj skrzywić czcionkę, kiedyś miałem tak, że na czcionce była słaba jakość. Potem zapisz w 300 dpi i pomniejsz w PS
Napisano 19 Styczeń 201114 l lol typografia w photoshopie? podziwiam. ten soft sie nie nadaje do typo, pobaw sie moze AI - tez ma drop shadow :D ostatnie spoko, ale jeszcze widac ze takie akademickie. CHetnie zobacze zabawy typo jak juz Cie wchłonie i przemieli komercja.
Napisano 19 Styczeń 201114 l Autor lol typografia w photoshopie? podziwiam. ten soft sie nie nadaje do typo, pobaw sie moze AI - tez ma drop shadow :D ostatnie spoko, ale jeszcze widac ze takie akademickie. CHetnie zobacze zabawy typo jak juz Cie wchłonie i przemieli komercja. robilem to w ai..tylko potem transportowalem do photoshopa i zapisalem jako jpg.:P
Napisano 24 Styczeń 201114 l Autor 2ga postać jaką zrobiłem w ilustratorze no i to tyle. krytyka mile widziana:)
Napisano 24 Styczeń 201114 l No wyszło całkiem nieźle. Chociaż oklepany to rozwinąłbym bardziej motyw trybików w głowie, albo je olał całkowicie i popracował nad tłem.
Napisano 4 Marzec 201114 l Autor w sumie praca w toku bo jestem w trakcie robienia do tego elementu typografie czas pracy to jakieś 3 godziny... trochę " tułów " jakiś mętny mi się wydaje no ale nie będę już porpawiać..chyba:D
Napisano 21 Czerwiec 201113 l Autor ostatnia moja praca/prace - mogą się wydawać płaskie (a raczej są takie), ale taki był mój zamiar - w sumie to jest jeszcze wip...chce dorobić do nich jeszcze ze 3, 4 postacie plus typo. (jakoś nazwać ta bandę :) ) - robione z myślą by powstały z nich "vinyl toy'e" - w dalszym ciągu brak tlą :D będzie na bank jak tylko dokończę resztę lodków - no i pokazuje juz teraz 1 efekt bo w zasadzie to nie mam jeszcze pojęcia by je połączyć jakoś w jedność.. jakiś wspólny motyw no i co tutaj by jeszcze poprawić... dziękuję za uwagę :D [/img]
Napisano 21 Czerwiec 201113 l Autor 3 super... Reszta jakos nie powalajaca... Sorki ale takie odczucia mam nie ma za co przepraszac!!!! wlasnie po to dalem tutaj prace by napedzaly mnie komenty do pracy i zwiekszania umiejetnosci..szczerosc sie liczy;)
Napisano 21 Czerwiec 201113 l zbyt duze skoki w detalu moim zdaniem. Duze obiekty bez detalu małe z nadromadzeniem. zle to wyglada. No i obrysy konsekwentnie wszędzie takie same - grubość itp.