Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

prace robione w photoshop oraz illustrator

proszę o krytykę..

dziękuję

Edytowane przez urbanart

• Odpowiedzi 24
  • Wyświetleń 3,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

właśnie z takim zamiarem robiłem tą pracę:) ale muszę poczekać aż więcej osób się zgłosi bo brak kapitału na produkcje kolekcji:D

Napisano

ostatnie fajne ale szkoda że napis typography ma pikseloze na krawędziach... średnio to wygląda przy zestawieniu z mniejszymi napisami z lepszą jakością... pozdro ciekawe co dalej pokarzesz

Napisano

Ciekawy, mocny nr 1 byłby lepszy - bez tego cienia, pod. gdyby skrzydełka miał ułożone w linie proste. i odnóża we właściwym miejscu.

3. imo najlepszy.

Powodzenia i więcej proszę.

//pozdr.

Napisano

3 bardzo fajnie siedzi :D Ale właśnie czemu napis jest taki nie ostry??

Napisano

Trzeci mocno odstaje poziomem w górę.

Natomiast za ten drop shadow na pierwszym powinieneś zostać ukarany tak jak ten pan na ostatnim.

Napisano
  • Autor

witam już wam odpowiadam

co do 1 pracy...to faktycznie wiele osób mówiło mi że bez cienia lepiej...no ale się uparłem:D

2 praca torchę ciężka ale to to moja pierwsza taka praca:)

a 3 praca nie mam pojęcia co się dzieje..ale na kompie w jpg. wszystko gra a jak gdzieś daje na stronę coś nie wychodzi.. wszędzie sprawdzałem na fejsie tutaj na digarcie..to samo się dzieje i szczerze nie mam pojęcia co jest przyczyną

i bardzo wam dziękuję za krytykę i ocenę prac..mam nadzieje ze jeszcze dzisiaj uda mi się coś nowego pokazać

pozdro.

Napisano

A te literki to jest czcionka czy już pokrzywione są??

Napisano

Może spróbuj skrzywić czcionkę, kiedyś miałem tak, że na czcionce była słaba jakość. Potem zapisz w 300 dpi i pomniejsz w PS

Napisano

lol typografia w photoshopie? podziwiam. ten soft sie nie nadaje do typo, pobaw sie moze AI - tez ma drop shadow :D

ostatnie spoko, ale jeszcze widac ze takie akademickie. CHetnie zobacze zabawy typo jak juz Cie wchłonie i przemieli komercja.

Napisano
  • Autor
lol typografia w photoshopie? podziwiam. ten soft sie nie nadaje do typo, pobaw sie moze AI - tez ma drop shadow :D

ostatnie spoko, ale jeszcze widac ze takie akademickie. CHetnie zobacze zabawy typo jak juz Cie wchłonie i przemieli komercja.

robilem to w ai..tylko potem transportowalem do photoshopa i zapisalem jako jpg.:P

Napisano
  • Autor

2ga postać jaką zrobiłem w ilustratorze no i to tyle.

krytyka mile widziana:)

Napisano

No wyszło całkiem nieźle. Chociaż oklepany to rozwinąłbym bardziej motyw trybików w głowie, albo je olał całkowicie i popracował nad tłem.

Napisano
  • Autor

w sumie praca w toku bo jestem w trakcie robienia do tego elementu typografie

czas pracy to jakieś 3 godziny... trochę " tułów " jakiś mętny mi się wydaje no ale nie będę już porpawiać..chyba:D

bater2copy.jpg

Napisano
  • Autor

ostatnia moja praca/prace

- mogą się wydawać płaskie (a raczej są takie), ale taki był mój zamiar

- w sumie to jest jeszcze wip...chce dorobić do nich jeszcze ze 3, 4 postacie plus typo. (jakoś nazwać ta bandę :) )

- robione z myślą by powstały z nich "vinyl toy'e"

- w dalszym ciągu brak tlą :D będzie na bank jak tylko dokończę resztę lodków

- no i pokazuje juz teraz 1 efekt bo w zasadzie to nie mam jeszcze pojęcia by je połączyć jakoś w jedność.. jakiś wspólny motyw no i co tutaj by jeszcze poprawić...

dziękuję za uwagę :D

lilu3copy.jpg[/img]

Napisano
  • Autor
3 super... Reszta jakos nie powalajaca... Sorki ale takie odczucia mam

nie ma za co przepraszac!!!! wlasnie po to dalem tutaj prace by napedzaly mnie komenty do pracy i zwiekszania umiejetnosci..szczerosc sie liczy;)

Napisano

zbyt duze skoki w detalu moim zdaniem. Duze obiekty bez detalu małe z nadromadzeniem. zle to wyglada. No i obrysy konsekwentnie wszędzie takie same - grubość itp.