Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

prace robione w photoshop oraz illustrator

proszę o krytykę..

dziękuję

Edytowane przez urbanart

• Odpowiedzi 24
  • Wyświetleń 4,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

właśnie z takim zamiarem robiłem tą pracę:) ale muszę poczekać aż więcej osób się zgłosi bo brak kapitału na produkcje kolekcji:D

Napisano

ostatnie fajne ale szkoda że napis typography ma pikseloze na krawędziach... średnio to wygląda przy zestawieniu z mniejszymi napisami z lepszą jakością... pozdro ciekawe co dalej pokarzesz

Napisano

Ciekawy, mocny nr 1 byłby lepszy - bez tego cienia, pod. gdyby skrzydełka miał ułożone w linie proste. i odnóża we właściwym miejscu.

3. imo najlepszy.

Powodzenia i więcej proszę.

//pozdr.

Napisano

3 bardzo fajnie siedzi :D Ale właśnie czemu napis jest taki nie ostry??

Napisano

Trzeci mocno odstaje poziomem w górę.

Natomiast za ten drop shadow na pierwszym powinieneś zostać ukarany tak jak ten pan na ostatnim.

Napisano
  • Autor

witam już wam odpowiadam

co do 1 pracy...to faktycznie wiele osób mówiło mi że bez cienia lepiej...no ale się uparłem:D

2 praca torchę ciężka ale to to moja pierwsza taka praca:)

a 3 praca nie mam pojęcia co się dzieje..ale na kompie w jpg. wszystko gra a jak gdzieś daje na stronę coś nie wychodzi.. wszędzie sprawdzałem na fejsie tutaj na digarcie..to samo się dzieje i szczerze nie mam pojęcia co jest przyczyną

i bardzo wam dziękuję za krytykę i ocenę prac..mam nadzieje ze jeszcze dzisiaj uda mi się coś nowego pokazać

pozdro.

Napisano

A te literki to jest czcionka czy już pokrzywione są??

Napisano

Może spróbuj skrzywić czcionkę, kiedyś miałem tak, że na czcionce była słaba jakość. Potem zapisz w 300 dpi i pomniejsz w PS

Napisano

lol typografia w photoshopie? podziwiam. ten soft sie nie nadaje do typo, pobaw sie moze AI - tez ma drop shadow :D

ostatnie spoko, ale jeszcze widac ze takie akademickie. CHetnie zobacze zabawy typo jak juz Cie wchłonie i przemieli komercja.

Napisano
  • Autor
lol typografia w photoshopie? podziwiam. ten soft sie nie nadaje do typo, pobaw sie moze AI - tez ma drop shadow :D

ostatnie spoko, ale jeszcze widac ze takie akademickie. CHetnie zobacze zabawy typo jak juz Cie wchłonie i przemieli komercja.

robilem to w ai..tylko potem transportowalem do photoshopa i zapisalem jako jpg.:P

Napisano
  • Autor

2ga postać jaką zrobiłem w ilustratorze no i to tyle.

krytyka mile widziana:)

Napisano

No wyszło całkiem nieźle. Chociaż oklepany to rozwinąłbym bardziej motyw trybików w głowie, albo je olał całkowicie i popracował nad tłem.

Napisano
  • Autor

w sumie praca w toku bo jestem w trakcie robienia do tego elementu typografie

czas pracy to jakieś 3 godziny... trochę " tułów " jakiś mętny mi się wydaje no ale nie będę już porpawiać..chyba:D

bater2copy.jpg

Napisano
  • Autor

ostatnia moja praca/prace

- mogą się wydawać płaskie (a raczej są takie), ale taki był mój zamiar

- w sumie to jest jeszcze wip...chce dorobić do nich jeszcze ze 3, 4 postacie plus typo. (jakoś nazwać ta bandę :) )

- robione z myślą by powstały z nich "vinyl toy'e"

- w dalszym ciągu brak tlą :D będzie na bank jak tylko dokończę resztę lodków

- no i pokazuje juz teraz 1 efekt bo w zasadzie to nie mam jeszcze pojęcia by je połączyć jakoś w jedność.. jakiś wspólny motyw no i co tutaj by jeszcze poprawić...

dziękuję za uwagę :D

lilu3copy.jpg[/img]

Napisano
  • Autor
3 super... Reszta jakos nie powalajaca... Sorki ale takie odczucia mam

nie ma za co przepraszac!!!! wlasnie po to dalem tutaj prace by napedzaly mnie komenty do pracy i zwiekszania umiejetnosci..szczerosc sie liczy;)

Napisano

zbyt duze skoki w detalu moim zdaniem. Duze obiekty bez detalu małe z nadromadzeniem. zle to wyglada. No i obrysy konsekwentnie wszędzie takie same - grubość itp.