splasz Napisano 24 Styczeń 2011 Share Napisano 24 Styczeń 2011 Ciekawa amatorska produkcja fanów Half-Life i jak na amatorską produkcję to naprawdę wygląda pro. http://motionfreaks.pl/czas-wolny/inspiracje/493-beyound-black-mesa.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SYmek Napisano 24 Styczeń 2011 Share Napisano 24 Styczeń 2011 To jest jednak sztuka zanudzić człowieka na napisach początkowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dav Napisano 24 Styczeń 2011 Share Napisano 24 Styczeń 2011 [Podziekowania dla użytkownika tjviking oraz splasz] Jakby redaktorzy zaglądali częściej w dział "Twoje wiadomości" to takie newsy pojawiałyby się w terminach, w których jeszcze można je nazwać newsami :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No]2 Napisano 24 Styczeń 2011 Share Napisano 24 Styczeń 2011 Mnie się bardzo podobało, fajne wykonanie ;) Plus dla autorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 24 Styczeń 2011 Share Napisano 24 Styczeń 2011 [Podziekowania dla użytkownika tjviking oraz splasz] Jakby redaktorzy zaglądali częściej w dział "Twoje wiadomości" to takie newsy pojawiałyby się w terminach, w których jeszcze można je nazwać newsami :) Biję się w pierś! Mea culpa! Następnym razem się poprawię, to prawda, nie zauważyłem w RSSach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papa Pio Napisano 25 Styczeń 2011 Share Napisano 25 Styczeń 2011 Moja kupla moja kulpa... fajny ten filmik... może i aktorom należy się statuetka pinokia, za drewnianą grę, ale efekty baja... no i trzeba mieć pasję żeby nakręcić coś takiego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blinq Napisano 25 Styczeń 2011 Share Napisano 25 Styczeń 2011 Filmik fajowy! Jak na amatroską produkcję to Wielki Szacun i Rispekt ;) Nie wiem co Wy macie do tych aktorów - dramatu nie ma. Ale pewnie dlatego, że dialogów też nie ;) I poprawcie nazwe wątku bo "troche" literówka w tytule ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Likki Napisano 25 Styczeń 2011 Share Napisano 25 Styczeń 2011 Jest lepiej niż u Uwe Bolla. That's for sure. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ultrakaka Napisano 25 Styczeń 2011 Share Napisano 25 Styczeń 2011 Jest klimat HL, jest dobrze. Jedyne co to te zombiaki... Niczym z Residenta, a w HL były te szponiaste z head crabami, ale całość mi się mega podoba. No, może tez aktorzy rzeczywiście tak jakoś dziwnie;p ale co tam, jaram sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotisded Napisano 25 Styczeń 2011 Share Napisano 25 Styczeń 2011 nudne jak flaki z olejem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dav Napisano 25 Styczeń 2011 Share Napisano 25 Styczeń 2011 Tymczasem dalej czekamy na drugi epizod Escape from C17... http://www.youtube.com/watch?v=q1UPMEmCqZo Miał być parę tygodni po premierze części pierwszej - nie ma do dziś. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Arti_ Napisano 25 Styczeń 2011 Share Napisano 25 Styczeń 2011 Troszkę nuży na początku, później całkiem fajne. Scena walki od 7:40 podobała mi się bardzo. Do tego rozstrzelać faceta podczas rytuału odcedzania kartofelków? Toż nawet na wojnie powinno się poczekać. Ale to w końcu kobieta - nie rozumie tego ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 25 Styczeń 2011 Share Napisano 25 Styczeń 2011 bardzo fajny filmik, troche mnie zaskoczylo ze tak szybko zastrzelili tego malego grubego chinczyka, budzil taki postrach od swojego pojawienia sie ze myslalem ze rozkurwi tam wszystkich ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość EllEss Napisano 25 Styczeń 2011 Share Napisano 25 Styczeń 2011 Straszna sztampa biorac pod uwage scenariusz. Szkoda ze tworcy podchodza do takich projektow po najmniejszej linii oporu. Widzialem kilka takich produkcji i we wszystkich podejscie do tematu wygladalo w taki a nie inny sposob. Szkoda. Tak jakby w HL2 chodzilo tylko o to by pobiegac i postrzelac. ;) No ale zeby nie bylo. ;) Technicznie mi sie podobalo. Ma to swoj klimat. Za to naleza sie tworcom gratulacje. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papa Pio Napisano 26 Styczeń 2011 Share Napisano 26 Styczeń 2011 A ja najbardziej lubię jak podczas strzelaniny główny bohater z pistoletem na cynkapki chowa się za drewniana paletą... wiem wiem :D buc ze mnie bo sam nie zrobię filmu a się czepiam :D... ale może to świadczy o identyfikacji z bohaterem... czyli... wkręciłem się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi