Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 2,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

To jest jednak sztuka zanudzić człowieka na napisach początkowych.

Napisano

[Podziekowania dla użytkownika tjviking oraz splasz]

Jakby redaktorzy zaglądali częściej w dział "Twoje wiadomości" to takie newsy pojawiałyby się w terminach, w których jeszcze można je nazwać newsami :)

Napisano

Mnie się bardzo podobało, fajne wykonanie ;) Plus dla autorów.

Napisano
[Podziekowania dla użytkownika tjviking oraz splasz]

Jakby redaktorzy zaglądali częściej w dział "Twoje wiadomości" to takie newsy pojawiałyby się w terminach, w których jeszcze można je nazwać newsami :)

Biję się w pierś! Mea culpa!

Następnym razem się poprawię, to prawda, nie zauważyłem w RSSach.

Napisano

Moja kupla moja kulpa... fajny ten filmik... może i aktorom należy się statuetka pinokia, za drewnianą grę, ale efekty baja... no i trzeba mieć pasję żeby nakręcić coś takiego...

Napisano

Filmik fajowy! Jak na amatroską produkcję to Wielki Szacun i Rispekt ;) Nie wiem co Wy macie do tych aktorów - dramatu nie ma. Ale pewnie dlatego, że dialogów też nie ;)

I poprawcie nazwe wątku bo "troche" literówka w tytule ;)

Napisano

Jest klimat HL, jest dobrze. Jedyne co to te zombiaki... Niczym z Residenta, a w HL były te szponiaste z head crabami, ale całość mi się mega podoba. No, może tez aktorzy rzeczywiście tak jakoś dziwnie;p ale co tam, jaram sie.

Napisano

Troszkę nuży na początku, później całkiem fajne. Scena walki od 7:40 podobała mi się bardzo. Do tego rozstrzelać faceta podczas rytuału odcedzania kartofelków? Toż nawet na wojnie powinno się poczekać. Ale to w końcu kobieta - nie rozumie tego ;D

Napisano

bardzo fajny filmik, troche mnie zaskoczylo ze tak szybko zastrzelili tego malego grubego chinczyka, budzil taki postrach od swojego pojawienia sie ze myslalem ze rozkurwi tam wszystkich ;]

Napisano

Straszna sztampa biorac pod uwage scenariusz. Szkoda ze tworcy podchodza do takich projektow po najmniejszej linii oporu. Widzialem kilka takich produkcji i we wszystkich podejscie do tematu wygladalo w taki a nie inny sposob. Szkoda. Tak jakby w HL2 chodzilo tylko o to by pobiegac i postrzelac. ;)

No ale zeby nie bylo. ;) Technicznie mi sie podobalo. Ma to swoj klimat. Za to naleza sie tworcom gratulacje. :)

Napisano

A ja najbardziej lubię jak podczas strzelaniny główny bohater z pistoletem na cynkapki chowa się za drewniana paletą... wiem wiem :D buc ze mnie bo sam nie zrobię filmu a się czepiam :D... ale może to świadczy o identyfikacji z bohaterem... czyli... wkręciłem się?