Napisano 20 Luty 201114 l Witam i przedstawiam moje ostatnie dokonanie. Proszę o ocenę i wskazówki na przyszłość. Oprogramowanie: max, mental, ps . Zapraszam do grania ;) Większe rozmiary: :1 :2 :3 Pozdrawiam.
Napisano 20 Luty 201114 l Yo Fajnie, ladnie prosto równo. Real itp itd.... Gratki A teraz zrob cos co bedzie bardziej ciekawsze niz to co widzimy na codzien ;) (chodzi o render/prezentacji)
Napisano 20 Luty 201114 l Na pierwszy rzut oka ok, ale potem człowiek dostrzega takie błędy jak kształty przycisku power itd.
Napisano 20 Luty 201114 l Ładnie i lekko, ale shader plastiku wyszedł jak papier i kadrowanie gdzie nigdzie kuleje. Bardzo ładny detal i modeling.
Napisano 23 Luty 201114 l bardzo ładny miękki renderek - gratulacje, jedyne co daje po oczach to niedopracowana klapka napędu DVD i wytłoczka przy przycisku power.
Napisano 23 Luty 201114 l Autor Dzięki za opinie. Co do tego przycisku to wiem wiem , ale niestety on jest normalnym okręgiem tylko przez wygięcie przodu tak to wygląda. Przynajmniej mi się tak wydaje. Będę się starał poprawić na przyszłość. A z tym napędem to co jest? Chodzi o materiał czy jak ?
Napisano 23 Luty 201114 l tak, chrom nie wyglada jak chrom :( dziurki modelowales czy boolem pojechales?
Napisano 23 Luty 201114 l Niestety miejscami krzywo - szczególnie power button. Materiały średnie, powinny bardziej odbijać jak tutaj - http://prportal.pl/wp-content/uploads/2008/08/xbox360_composite.jpg @ _Kreska_ - mi to trochę wygląda na teksturę ale moge się mylić.
Napisano 23 Luty 201114 l Autor Ten chrom to wina studia :( no ale niestety wyszło jak wyszło, a dziurki boolem na sam koniec plus wcięcie lekkie do środka. Materiały fakt śreniawka i to słaba.