MariushO Napisano 22 Luty 2011 Share Napisano 22 Luty 2011 Mam pytanie do moderatora calego forum: czy jest mozliwosc otwarcia osobnego podforum specjalnie dla tego programu?? I pytanie do uzytkownikow : czy zainteresowanie tym programem jest na tyle duze, ze oplaci sie take podforum otwierac?? Mozecie sie tu wypowiadac, bo ciekaw jestem ilu z nas interesuje sie tym programem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 22 Luty 2011 Share Napisano 22 Luty 2011 wystarczy popatrzec ile pytan o vue pojawia sie na podforum "inne programy", z tego co kojaze to nie za wiele tego. Program bardzo ciekawy swoja droga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariushO Napisano 22 Luty 2011 Autor Share Napisano 22 Luty 2011 no wiem mirach ale wydaje mi sie, ze gdyby takowe podforum juz bylo to pojawilyby sie i pytania. Dlatego zalozylem ten watek, jak nie bedzie zainteresowania, to nic sie nie dzieje. A jak byloby wieksze, to moim zdaniem warto sie nad w/w sprawa zastanowic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertus Napisano 22 Luty 2011 Share Napisano 22 Luty 2011 Ja jestem za, bo z reguły tak właśnie jest że póki niema wydzielonego podforum to nikt nie pisze tu, a zapyta tam gdzie takowe jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raziel89 Napisano 22 Luty 2011 Share Napisano 22 Luty 2011 Dołączam się do listy życzeń :D. Myślałem, że na tym forum znajdę odpowiedzi na nurtujące mnie pytania a tu lipa. Póki co to na własną rękę i z pomocą jutuba ogarniam ten program. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lechoo Napisano 22 Luty 2011 Share Napisano 22 Luty 2011 Podfora sluza glownie uporzadkowaniu forum, jesli pojawi sie wiecej tematow takie podforum na 100% powstanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariushO Napisano 22 Luty 2011 Autor Share Napisano 22 Luty 2011 lechoo zgadza sie i ten watek jest wlasnie po to zeby zachecic ludzi do pisania o tym programie bo jak narazie to bylo tak jak mowilem ja i wczesniej Robertus, nie bylo podforum o vue to nikt o nim nie pisal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 22 Luty 2011 Share Napisano 22 Luty 2011 Jakby było podforum Vue to z chęcią bym czasami zajrzał. Od lat intryguje mnie ogromny rozwój tego softu i rosnące możliwości chociaż przyznać muszę, że sam w nim nic nie robię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 23 Luty 2011 Share Napisano 23 Luty 2011 Mając na uwadze między innymi te wątek: http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=73888 Myślę, ze jeśli zmienilibyśmy fora w ten sposób w dziale inne jako podforum coś takiego mogłoby się znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariushO Napisano 24 Luty 2011 Autor Share Napisano 24 Luty 2011 Adek to swietnie, mam nadzieje ze uwzglednicie ten program w poprawkach forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BoomBox20 Napisano 1 Marzec 2011 Share Napisano 1 Marzec 2011 Dołączam się do prośby i jestem ZA - pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 2 Marzec 2011 Share Napisano 2 Marzec 2011 Jest podforum: Inne -> Vue Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariushO Napisano 2 Marzec 2011 Autor Share Napisano 2 Marzec 2011 dzieki Adek mam nadzieje ze sie rozwinie jak co to moge byc modereatorem ale jak narazie to chyba nie potrzeba. Zobaczymy jak to sie rozwinie.Powiedz tylko czy np. prace zrobione w tym programie trzeba umieszczac w tym podforum czy na ogolnym WIPie, badz skonczonych pracach 3d?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 2 Marzec 2011 Share Napisano 2 Marzec 2011 prace skończone prezentowane są w pracach ukończonych. tam raczej tak jak w innych działach zadajemy pytania dot. tego oprogramowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariushO Napisano 2 Marzec 2011 Autor Share Napisano 2 Marzec 2011 ok wszystko jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi