adek Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 MessiahStudio 5 to program, który ostatnio można było kupić w naprawdę niskiej cenie. Wiele osób skorzystało z okazji i kupiło licencję. Czas ją wykorzystać! Nie wiele pisze się w internecie o tym programie i grafik Breno Azevedo Silva zauważając ten fakt postanowił to zmienić zamieszczając na początek trzyczęściowy wideotutorial dla osób rozpoczynających pracę z messiahStudio ("Crash Course"). Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1666 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monio Posted March 9, 2011 Share Posted March 9, 2011 Bardzo sympatyczne że pojawiły się te tutki. Akurat po tym jak tysiące osób kupiło licencje. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortom Posted March 9, 2011 Share Posted March 9, 2011 super.. właśnie wczoraj instalowałem messiah'a :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZelvaBOi Posted March 9, 2011 Share Posted March 9, 2011 (edited) Ja instalowalem swoj nowy zakup tydzien temu ale nie mam pojecia jak go ugryzc :). Wie ktos jak to ozenic z Maxem? :) Edited June 10, 2013 by ZelvaBOi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mayamak Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 3ds Max też posiada FBX importer, więc analogicznie dzieje się to samo co pomiędzy Maya i Messiah. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucsoniuss Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 messiahStudio connections OpenSource - Connection plugin C source code to connect messiah's animation to Maya, Max, Lightwave, C4D or your own proprietary program. Myśle że to może być lepsze od FBX. Do sciągniecia ze strony PMS http://www.projectmessiah.com/x6/downloads/messiahStudioConnections_OpenSource.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts