Plugawiciel Napisano 10 Marzec 2011 Napisano 10 Marzec 2011 Jaaaakos przypadkiem dowiedzialem sie o bitwie cos w stylu latajacego młyna z teledysku gorillaz CA:
fletcher Napisano 10 Marzec 2011 Napisano 10 Marzec 2011 ooo jaram się pomysłem bo uwielbiam tą piosenkę Gorillaz :D Choć koncept bardziej kojarzy mi się z latarnią morską, może przez brak samego wiatraka(?). W każdym razie fajnie, że ktoś jeszcze będzie startował, powodzenia ;)
n-pigeon Napisano 10 Marzec 2011 Napisano 10 Marzec 2011 O fajno nowy uczestnik :D Nie bardzo wiem jak lewitująca latarnia ma się do domu na kurzej łapce, ale koncepcik taki fajny, że chyba sobie to daruje :)
Przybysz Napisano 10 Marzec 2011 Napisano 10 Marzec 2011 Nie bardzo wiem jak lewitująca latarnia ma się do domu na kurzej łapce... Wystarczy zrobić odpowiednio szponiastą kotwicę. :D
Plugawiciel Napisano 11 Marzec 2011 Autor Napisano 11 Marzec 2011 tak to narazie wygląda ,trochę ponad 6k tri fletcher - bo to jest latarnia morksa :) tak jak w tytule wątku n-pigeon - no tak zinterpretowalem temat , magiczny domek , cos w ten deseń :P pozdro
n-pigeon Napisano 11 Marzec 2011 Napisano 11 Marzec 2011 spoko te tematy są dość luźne ;) nie mam nic przeciwko :) zgrabny modelik :) bardzo zgrabny
Rekomendowane odpowiedzi