Gość skit Napisano 15 Marzec 2011 Napisano 15 Marzec 2011 Całość powstała w ok. 12h. Zapraszam do oglądania i komentowania.
blinq Napisano 15 Marzec 2011 Napisano 15 Marzec 2011 Bardzo ładny model. Widać dbałość o szczegóły. Render też na poziomie, tylko coś mi z dofem nie gra na drugim obrazku... W czym renderowałeś?
gientekwl Napisano 15 Marzec 2011 Napisano 15 Marzec 2011 zacny render, zwłaszcza 1'szy, ale... [no właśnie ;)] Zwróć uwagę, że na 1'szym obrazku na dole bransoletki, nie ma żadnych odbić, tak jakby był materiał nieodbijający, wydaje mi się, że to wina złego studia. Dałbym wyższą lampę i jakąś studyjną blendę od dołu, bo zegarek chyba z żadnym podłożem się nie styka. Powdzenia! :)
Gość skit Napisano 15 Marzec 2011 Napisano 15 Marzec 2011 Dzięki za komentarze. Render w Vray-u, Co do DoFA w drugim obrazku to rzeczywiście był na szybko robiony i może nie do końca wyszedł tak jak powinien. Co do odbić na dole bransoletki to mogłem tam cos pokombinować, ale szczerze mówiąc w ogóle tego nie zauważyłem. No nic będzie nauczka na przyszłośc:)
Lucek Napisano 15 Marzec 2011 Napisano 15 Marzec 2011 Bardzo przyjemne. Pozdrawiam wielbiciela zegarków.
Rekomendowane odpowiedzi