Gość skit Napisano 15 Marzec 2011 Share Napisano 15 Marzec 2011 Całość powstała w ok. 12h. Zapraszam do oglądania i komentowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blinq Napisano 15 Marzec 2011 Share Napisano 15 Marzec 2011 Bardzo ładny model. Widać dbałość o szczegóły. Render też na poziomie, tylko coś mi z dofem nie gra na drugim obrazku... W czym renderowałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gientekwl Napisano 15 Marzec 2011 Share Napisano 15 Marzec 2011 zacny render, zwłaszcza 1'szy, ale... [no właśnie ;)] Zwróć uwagę, że na 1'szym obrazku na dole bransoletki, nie ma żadnych odbić, tak jakby był materiał nieodbijający, wydaje mi się, że to wina złego studia. Dałbym wyższą lampę i jakąś studyjną blendę od dołu, bo zegarek chyba z żadnym podłożem się nie styka. Powdzenia! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość skit Napisano 15 Marzec 2011 Share Napisano 15 Marzec 2011 Dzięki za komentarze. Render w Vray-u, Co do DoFA w drugim obrazku to rzeczywiście był na szybko robiony i może nie do końca wyszedł tak jak powinien. Co do odbić na dole bransoletki to mogłem tam cos pokombinować, ale szczerze mówiąc w ogóle tego nie zauważyłem. No nic będzie nauczka na przyszłośc:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 15 Marzec 2011 Share Napisano 15 Marzec 2011 Bardzo przyjemne. Pozdrawiam wielbiciela zegarków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mt Napisano 20 Marzec 2011 Share Napisano 20 Marzec 2011 ladnie i szybko, gud dzob:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi