kolegaalek Napisano 13 Czerwiec 2004 Napisano 13 Czerwiec 2004 Lepper [Wyedytowany dnia 17-6-2004 > kolegaalek] [Wyedytowany dnia 25-6-2004 > kolegaalek]
kolegaalek Napisano 13 Czerwiec 2004 Autor Napisano 13 Czerwiec 2004 NieLepper [Wyedytowany dnia 25-6-2004 > kolegaalek]
ftorek Napisano 13 Czerwiec 2004 Napisano 13 Czerwiec 2004 proste ale przyjemne - wole to czerwone ale popracowalbys nad szczegolami a nie przykrywal ich jakimis rozmazaniami - nawet jesli masz taki koncept - twoja wola ps. dobrze ci radze - popraw temat - bo normalnie zaraz przyjdzie moderator albo kto inny i bedzie plaga bicia albo katownia nawet :)
Marcin Napisano 13 Czerwiec 2004 Napisano 13 Czerwiec 2004 czlowieku przeczytaj regulamin jest na goze obok banera a jesli niedziala to poszukaj regulaminow po działach.....grrrrrrrrrr
Orion Napisano 13 Czerwiec 2004 Napisano 13 Czerwiec 2004 Na pierwszej pracy podoba mi się nos (dorodny, dobrze ukształtowany :D)
Damian Napisano 13 Czerwiec 2004 Napisano 13 Czerwiec 2004 grrr.. ja tu jestem od straszenia, grozenia i innych taktyk prewencyjnych skierowanych przeciwko wykroczeniom forumowym zwanym w regulaminie jako \"niepoprawny temat\". :) a wiec :popraw temat bo jak nie to! bedzies zpoprawiał za kare wszystkie tematy na tym forum do konca twojego zywota! a co do pracek.. hmmm.. no duzo sie nie narobiłes.. czerwone jest fajne. [Wyedytowany dnia 13-6-2004 > Damian]
Marcin Napisano 13 Czerwiec 2004 Napisano 13 Czerwiec 2004 No jak juz damian tu pisze t omusialo go cos ruszyc..... lenistwo (nieprzeczytales regulaminu o nazywaniu tematów)
kru Napisano 13 Czerwiec 2004 Napisano 13 Czerwiec 2004 ten pierwszy tto jakis drogowiec? czemu ma slupki drogowe na łbie? jak uzyskales widoczny na drugim renderze efekt ripple ( tak to sie nazywa?) w maxie? :P
Orion Napisano 13 Czerwiec 2004 Napisano 13 Czerwiec 2004 kru--> :D Też mi się tak skojarzyło, ale to białe to chyba goła kość a to czerwone to mięcho :)
ftorek Napisano 14 Czerwiec 2004 Napisano 14 Czerwiec 2004 haha - teraz jak sie przyjzalem to zauwazam ze ten czerwony wyglada jak lepper - smutne oczy i bardzo charakterystyczne usta
kolegaalek Napisano 14 Czerwiec 2004 Autor Napisano 14 Czerwiec 2004 Wysłane przez sith_LORD po co te ps owe zabawy?hmm? Jakbyś zobaczył pracę bez ps zabaw, to byś zrozumiał. A co do Leppera, to był ustawiony jako tło;) [Wyedytowany dnia 14-6-2004 > kolegaalek] [Wyedytowany dnia 14-6-2004 > kolegaalek]
Damian Napisano 14 Czerwiec 2004 Napisano 14 Czerwiec 2004 w tych rogach widac nawet nawiązania do tego ich krawatu :D dopisz jeszcze \"nie bedzie leppiej\" \"nie zdawaj matury! dołącz do nas!\"
Max Schreck Napisano 14 Czerwiec 2004 Napisano 14 Czerwiec 2004 \"Jedynka\" mogłaby być w odcieniu nieco bardziej buraczanym ;).
Mateusz Napisano 14 Czerwiec 2004 Napisano 14 Czerwiec 2004 1, nawet nawet... \"Oni byli, oszukali - TERAZ NASZA KOLEJ!\" ;) 2... takie sobie... moze bez tych PS\'owych przerobek... pokaz 2 bez smuzenia...
darkelf Napisano 14 Czerwiec 2004 Napisano 14 Czerwiec 2004 moim zdaniem w pewnym miejscach psowe przerobki fajnie wygladaja, ale czasem przegiete... ogolnie 2ga bardziej mi przypadla do gustu, bardziej stonowana ;)
kolegaalek Napisano 17 Czerwiec 2004 Autor Napisano 17 Czerwiec 2004 Ja też wolę tę drugą- Ale ze mnie samochwala, a co do Leppera to tylko żartowałem. To miał być zwykły diabeł. Dopiero ftorek uświadomił mi prawdę o wyglądzie tejże postaci.
Gość Gessa Napisano 27 Czerwiec 2004 Napisano 27 Czerwiec 2004 :) No, no. Praca świetna. I kogoś mi przypomina :)
Marcin Napisano 27 Czerwiec 2004 Napisano 27 Czerwiec 2004 eh i znowu odkopywanie wątkow.................przepraszam ze tak powiem i niechce nikogo urazic ale to bez sensu pisac w wygaslym juz wątku i to jeszcze gallery finished works z przed 10 dni takie texty.... >rozumiem jezeli mialbys cos wniesc nowego typu krytyke ale to co napisales jest troszke bez sensu.Skoro watek wygasl juz 10 dni temu to daj mu zajsc w niepamięć i niechsobie schodzi....
kolegaalek Napisano 27 Czerwiec 2004 Autor Napisano 27 Czerwiec 2004 Wszyscy nowi tak robią, ja też też kiedy byłem nowy tak robiłem i wciąż jestem nowy i już tak nie robie, ale kiedy będe stary to znowu będe tak robić i w tej właśnie chwili jeszcze bardziej odkopuję swój stary wątek i to w dodatku w gallery finished works, rozumiem gdybym dał jakąś konstruktywną krytkę do swojej pracy( tak jak przed chwilą zrobił to Marcin) ale ja nie dje cos bz sensu i w ogóle!!! No więc czas na konstuktywną krytykę praca wcale nie taka świetna. Nie podoba mi się oświetlnie. No i po co te PSowe przeróbki?! A tak w ogóle to nie ma tu żadnych textur i te rog wygladają beznadziejnie!!!! P.S Marcin- Gessa to kobieta.
ftorek Napisano 27 Czerwiec 2004 Napisano 27 Czerwiec 2004 marcin: ja cie prosze - wprost blagam - daj sobie spokoj nie kazdy siedzi w sieci nonstop i nie dla kazdego watek w ktorym nikt nie napisal nic przez 2 nanosekundy jest juz stary i wpisywanie sie don jest jego odkopywaniem moze gessa akurat byla na 2tygodniowych wakacjach i akurat nie zdazyla sie wpisac - a obrazek jest na tyle dla niej poruszajacy ze chciala cos napisac nie odbieraj mozliwosci wypowiedzi tylko dla tego ze ktos akurat robi to troche poozniej jak zauwazyles nie wszyscy tutaj sa zawsze obecni - w sensie - nie wszyscy sledza zmiany na forum z predkoscia swiatla rozumiem - jakby kto wykopal watek sprzed 2 miesiecy - ba - nawet polroku - ale dziesiec dni!! - stary - badz choc troche ludzki i jeszcze - to ze ktos napisal tylko tyle ze \'praca swietna\' - to znaczy ze praca cos spowodowala - poruszyla jakies mysli - jesli nic takiego by sie nie wydazylo - nic nie zostaloby napisane - wiec nie decyduj za kogos co jest a co nie jest konstruktywna krytyka - to nie jest (tak mi sie wydaje przyjamniej) forum akademikow ktorzy rozmawiaja do siebie co najmniej elaboratami z teorii kompozycji pozdrawiam ps. sory jesli kogos urazilem - nie chcialem
Damian Napisano 27 Czerwiec 2004 Napisano 27 Czerwiec 2004 kazdy ma prawo pisac kiedy chce i na co chce, Marcin: trochę zwolnij, daj ludziskom sie zrelaksowac po cięzkim dniu, niech sobie odkopują :) Ftorek: masz racje, mozes pisac kiedy chcesz i odkopywac wątki 8 stron dalej :), ale nie widze nic zlego w pisaniu elaboratow na temat kompozycji :) - byle by na temat np. ja lubie opinie zawieracjące maxymalnie duzo spostrzezen i uwag...
Rekomendowane odpowiedzi