adek Napisano 13 Czerwiec 2004 Napisano 13 Czerwiec 2004 Witam wszystkich, bede wdzieczny za znalezione bledy w tlumaczeniu. Prosze zamieszczac informacje o nich w tym miejscu z podaniem miejsca (pliku php - wg. adresu w przegladarce post.php etc ...). Tlumaczenie zajelo mi troche czasu. W sumie jest to pierwsza skonczona wersja naszego jezyka. Zaczalem je jednak tlumaczyc po innej osobie i stad sie moga brac bledy.
Mateusz Napisano 14 Czerwiec 2004 Napisano 14 Czerwiec 2004 W panelu Szybka Odpowiedz widnieje \"[More smilies]\"
kozioo Napisano 14 Czerwiec 2004 Napisano 14 Czerwiec 2004 http://www.max3d.pl/forum/memcp.php zamiast rangi jest avatar (pojawia sie 2 razy, z czego 1 przez przypadek ;) )
Bill Napisano 14 Czerwiec 2004 Napisano 14 Czerwiec 2004 w panelu sterowania przy \"Edytuj profil-Wymagane:\" nie ma spacji przy myślniku, a pozniej (\"Edytuj profil - Opcjonalnie:\" itd) juz jest. Po e-mail nie ma dwukropka. [Wyedytowany dnia 14-6-2004 > Bill]
SansSerif Napisano 14 Czerwiec 2004 Napisano 14 Czerwiec 2004 hmm a w panelu administracyjnym jast `zamknij watek` ale z powrotem jest juz `otwarty watek` a powinno byc chyba `otworz watek`. choc mi to nie przeszkadza, ja wole zamykac :]
Mateusz Napisano 14 Czerwiec 2004 Napisano 14 Czerwiec 2004 Niewiem czy w \"Lista użytkowników\" okreslenie sortuj wedlug \"Personelu\" jest trafne...
adek Napisano 27 Czerwiec 2004 Autor Napisano 27 Czerwiec 2004 poprawione ... oprócz [More smilies] ;) Listowanie użytkowników - wg Personelu zniknelo ... jest teraz Status i dziala to na innej zasadzie ...
Rekomendowane odpowiedzi