kozioo Napisano 18 Marzec 2011 Napisano 18 Marzec 2011 (edytowane) Dawno nic nie pokazywałem, więc rzucam na pożarcie kilka ostatnich obrazków, które miałem okazję wyprodukować. W zasadzie wszystko w trybie roboczym (wizki równolegle z pracą projektanta wnętrz), terminy 1-2 dni na ujęcie. Plan jest taki, żeby poniższe obrazki dopracować przed wrzuceniem do portfolio, więc czekam krytykę:) Edytowane 18 Marzec 2011 przez kozioo
pionix Napisano 19 Marzec 2011 Napisano 19 Marzec 2011 Witam. Wizki mają potencjał. Podoba mi się ich klimat. Brak mi natomiast w nich trochę "połysku" zwłaszcza w salonie. Można by też wpuścić więcej granatowej poświaty wpadającej przez okna która pojawiałaby się również w odbiciach. W pierwszym ujęciu kuchni kamera prosi się o zdjęcie z sufitu ;) Pozdrawiam.
MariushO Napisano 19 Marzec 2011 Napisano 19 Marzec 2011 Jes swietnie z modelingiem, prace maja swoj charakter. Co mi tak nie dokonca pasuje to oswietlenie. Wybrales "zimna biel", po mojemu lebiej pasowalyby barwy cieple, z lekko nasycona zulcia i pomarancza. Teraz np salon wyglada jak oswietlony surowymi swietlowkami.
kozioo Napisano 19 Marzec 2011 Autor Napisano 19 Marzec 2011 Dzięki za posty:) Co do połysku w salonie - taka specyfika projektu, miało być w stylu wiejskiej hiszpanii, miękko i matowo. Może faktycznie trzeba by to trochę ruszyć i będzie wyglądało ciekawiej. Ujęcie w kuchni rzeczywiście z perspektywy gracza NBA :D Dzięki za zwrócenie uwagi, nie zauważyłem wcześniej. MariushO - rzeczywiście trochę blado-szaro wyszło. Pójdzie do poprawki.
pionix Napisano 19 Marzec 2011 Napisano 19 Marzec 2011 Jak do salonu wpadnie granatowy kolor z okien to światła sztuczne można podkręcić bardziej w ciepłą barwę. Fajnie się to zmiesza. Tak mi się wydaje :) W kuchni światła bym nie ruszał bo jest bardzo ładne.
Rekomendowane odpowiedzi