kozioo Posted March 18, 2011 Share Posted March 18, 2011 (edited) Dawno nic nie pokazywałem, więc rzucam na pożarcie kilka ostatnich obrazków, które miałem okazję wyprodukować. W zasadzie wszystko w trybie roboczym (wizki równolegle z pracą projektanta wnętrz), terminy 1-2 dni na ujęcie. Plan jest taki, żeby poniższe obrazki dopracować przed wrzuceniem do portfolio, więc czekam krytykę:) Edited March 18, 2011 by kozioo Link to comment Share on other sites More sharing options...
pionix Posted March 19, 2011 Share Posted March 19, 2011 Witam. Wizki mają potencjał. Podoba mi się ich klimat. Brak mi natomiast w nich trochę "połysku" zwłaszcza w salonie. Można by też wpuścić więcej granatowej poświaty wpadającej przez okna która pojawiałaby się również w odbiciach. W pierwszym ujęciu kuchni kamera prosi się o zdjęcie z sufitu ;) Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MariushO Posted March 19, 2011 Share Posted March 19, 2011 Jes swietnie z modelingiem, prace maja swoj charakter. Co mi tak nie dokonca pasuje to oswietlenie. Wybrales "zimna biel", po mojemu lebiej pasowalyby barwy cieple, z lekko nasycona zulcia i pomarancza. Teraz np salon wyglada jak oswietlony surowymi swietlowkami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozioo Posted March 19, 2011 Author Share Posted March 19, 2011 Dzięki za posty:) Co do połysku w salonie - taka specyfika projektu, miało być w stylu wiejskiej hiszpanii, miękko i matowo. Może faktycznie trzeba by to trochę ruszyć i będzie wyglądało ciekawiej. Ujęcie w kuchni rzeczywiście z perspektywy gracza NBA :D Dzięki za zwrócenie uwagi, nie zauważyłem wcześniej. MariushO - rzeczywiście trochę blado-szaro wyszło. Pójdzie do poprawki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pionix Posted March 19, 2011 Share Posted March 19, 2011 Jak do salonu wpadnie granatowy kolor z okien to światła sztuczne można podkręcić bardziej w ciepłą barwę. Fajnie się to zmiesza. Tak mi się wydaje :) W kuchni światła bym nie ruszał bo jest bardzo ładne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts