Napisano 21 Marzec 201114 l Witam. Tym razem nie tak brutalnie. Wideoklip dla drezdeńskiej formacji reggae/ska Yellow Umbrella. Historię wymyślił i napisał Jens Strohschnieder Wcześniej pojawiła się ona w postaci książeczki dla dzieci, zilustrowanej przez panią Manon Gauthier. Na podstawie tych ilustracji zrobiłem teledysk, który możecie obejrzeć pod linkiem: Miłego odbioru.
Napisano 31 Marzec 201114 l Dziwne, że tak mało osób się tutaj odezwało. Jak animacje nie dostanie rekomendacji, to raczej wizyty tutaj są bliskie zeru. To chyba przez wymagania, jakie stawia zrobienie animacji i ilość ruchu tutaj. Animacja przyjemna, taka w stylu starych bajek. Wszystko rysowane ręcznie, czy używałeś jakichś myków na przyspieszenie?
Napisano 31 Marzec 201114 l Też jest tak cicho, kiedy nie ma się do czego przywalić ;) Super stylizacja i muzyka.
Napisano 31 Marzec 201114 l Ja stawiam na argument asblaze. Bardzo ladna anima, milo sie oglada, nie ma sie do czego przyczepic - to po co komentowac?
Napisano 9 Kwiecień 201114 l Autor @prrrszaalony dzięki. Myków na przyspieszenie produkcji tu co niemiara. Głównie flashowe tweeny i puppet w AE
Napisano 11 Kwiecień 201114 l świetne, już miałem się pytać w czym ale widzę dopiski o krzyżówce ae i flasha. Ile "roboczogodzin" zajął ten klip?
Napisano 11 Kwiecień 201114 l fajne, choc przyznam ze nie zmeczylem calego. prawdopodobnie przez podklad muzyczny ktory nie jest w moim stylu. RUTA byla imo duzo lepsza bardziej dynamiczna, hehe bo w koncu utwror tez taki byl.
Napisano 11 Kwiecień 201114 l Autor @Mkaszpir Wstyd się przyznawać, dużo za długo;] Poważnie to jakoś 2,5 miesiąca pracy - tyle że poprzebijane różnymi mniejszymi i większymi projektami - między innymi wspomnianą wcześniej R.U.T.Ą.
Napisano 11 Kwiecień 201114 l Faktycznie w pewnym momencie męczy, ale i tak bardzo bardzo fajniaste i śliczne stylistycznie. Trzaskasz te klipy z kosmiczną szybkością.
Napisano 11 Kwiecień 201114 l Super przyjemna ta animka. Szczególnie podoba mi się dobór kolorów i tych wszelakich fakturek. To co można by było poprawić to samą jakość animacji postaci bo czasem wydają się trochę za mocno spowolnione. Świetna rzecz, gratulacje. mirach napisał: nie ma sie do czego przyczepic - to po co komentowac?Czy treściwe komentarze mają na celu wyłącznie zjechanie wszystkich niedoróbek i tyle? Nie powinno się dawać komentarzy z tym co jest według nas DOBRE? ;) Zdziecinniej.
Napisano 12 Kwiecień 201114 l super sie zgrywa, pozytywna fajna muzyka i kolorowa animacja, swietny przyjemny klimat