raion3k Posted March 27, 2011 Share Posted March 27, 2011 (edited) własny pomysł na butelkę perfum w kształcie pocisku 3Ds max 2011 + Vray Edited March 28, 2011 by raion3k Link to comment Share on other sites More sharing options...
crash666 Posted June 6, 2011 Share Posted June 6, 2011 Jak zrobiłeś kolorowy płyn ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
natas Posted June 6, 2011 Share Posted June 6, 2011 Jak zrobiłeś kolorowy płyn ? Stawiam na fog color w zakładce refraction :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hynol Posted June 6, 2011 Share Posted June 6, 2011 Pomysł troszkę dziwny. Ale po kolei - najpierw sam rendering. Słabo to wyszło - zobacz jak się robi profesjonalne prezentacje flakoników, buteleczek itd. Na pewno nie na kartonowym "łamanym" tle. Kamera za wysoko, ujęcie zupełnie nie trafione. Podobnie z kolorem "psikacza" i rurki w środku (czasem się jej w ogóle nie pokazuje) Co do pomysłu - zakładam że to ma być coś dla facetów? Bo bullet dla kobiety to raczej nie pasuje. Jeszcze w takich ostrych kształtach. Z kolei kolor raczej sugeruje dość mocno że to raczej dla kobiet. Na koniec - dawaj prace w jakimś zacnym formacie a nie jako załączniki, bo Ci kompresja zjada szczegóły i ostrość. Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted June 6, 2011 Share Posted June 6, 2011 Mozna by to wypasione zrobic - podoba mi sie nie tyle wykonanie co idea. Buteleczka moglaby byc metalowa i przypominac kule maksymalnie. Albo chociaz sam spod buteleczki moglby byc metalowy. Teraz to tak jak napisal Hynol - idea "meskiej" kuli ostro sie gryzie z rozowym, damskim kolorkiem. W oczy razi tez ta rurka w srodku - jesli w ogole ja przedstawiac to przezroczysta, niemal niewidoczna. Tlo do zmiany - faktycznie wyglada jak na zgietym kawalku tektury... Pomysl zacny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hynol Posted June 6, 2011 Share Posted June 6, 2011 Też mi się potem nasunęło że zakrętka metalowa powinna być a nie jak obecnie brzydkie PCV. Popracuj nad tym jeszcze a może być ciekawie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts