Napisano 28 Marzec 201114 l Troche ujec do bloku w gorzowie wlkp. Komentarze bardziej niz pozadane ;) 1 2 3 4
Napisano 28 Marzec 201114 l cześć, ze względów czysto architektonicznych, pierwsze dwa ujęcia prezentują się najlepiej;) wizki bardzo ładne. budynkom imho brakuje odrobiny kontrastu - w porównaniu do otoczenia są zbyt jasne. nieba mogłyby być wyższej rozdzielczości, widać szumy i kompresję choć to problem stary jak świat. trawa mistrzowska, to full 3d? najpierw myślałem, że jest wklejana za zdjęć pozdrawiam
Napisano 28 Marzec 201114 l Autor dzieki , trawa to model 3D scatterowany plus vray displacment - taka mieszanka.
Napisano 4 Kwiecień 201114 l Sympatyczne. Troche za sterylne jak dla mnie. I matreriałowo (cegła, blacha..) i treściowo
Napisano 4 Kwiecień 201114 l Ale ładne kolory, ładna zieleń (troche mało jej) i ogólnie naprawde pozytywnie
Napisano 6 Kwiecień 201114 l Wydaje mi się , że jest zbyt mocny Sky co powoduje jasne cienie i przez to rendery są mało kontrastowe. Trawa bardzo ładnie wyszła.
Napisano 7 Kwiecień 201114 l Straszna sterylność budynków przez co trochę mdło się zrobiło. Jakiś tynk by się przydał albo lekkie odbarwienia na nim bo tutaj od razu wizką zajeżdża niedopracowaną. Jakieś przyciemnione styki z ziemią trochę dodałyby uroku. Nieba nie odwrócone mimo, że światło raz świeci z lewej a raz z prawej. Trawa mi akurat się nie podoba, a to dlatego, że zrobiły się placki od scattera i jest zbyt jednolita. Te pojedyncze kłosy takie sobie bo zbyt jednolite a spód płaski. Dziewczyna stoi w cieniu a słońce świeci na nią bezpośrednio. Brakuje tu dobrego wykończenia niestety.