kzakrzewski1 Napisano 31 Marzec 2011 Share Napisano 31 Marzec 2011 Witam Praca nad modelingiem, oświetleniem i texturami na przykładzie sofy firmy BMT. A oto postępy. Model prawie gotowy, brak jeszcze szwów i może pojawią się lekkie zagniecenia. Prawdopodobmnie materiał ulegnie zmianie. Proszę o podpowiedzi, wszelkie sugestie i krytyka mile widziane. Pozdrawiam soft 3ds 2009, vray,ps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 31 Marzec 2011 Share Napisano 31 Marzec 2011 studio b.ładnie,możesz zostawic jak jest a teraz tylko pora na udoskonalenie modelu i materiału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzakrzewski1 Napisano 31 Marzec 2011 Autor Share Napisano 31 Marzec 2011 Jak już ukończe model to zamieszcze go do pobrania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 31 Marzec 2011 Share Napisano 31 Marzec 2011 hej, jak się nazywa ta sofa ? studio bardzo przyjemne, model podobnie :) salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzakrzewski1 Napisano 31 Marzec 2011 Autor Share Napisano 31 Marzec 2011 Niestety nazwy modelu nie pamiętam. Ja mam wersję narożnikową koszt ok. 3500zł w zależności od wybranej tkaniny. Można kupić w Agata Meble a firma jest z Poznania. Walczyłem trochę z mapowaniem materiału ale ciężko to idzie. Miałem problemy z Unwrap UVW. Niewiem czy to wina modelu. Brak czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maksymilian. Napisano 2 Kwiecień 2011 Share Napisano 2 Kwiecień 2011 Materiał faktycznie można by zmienić, może trochę więcej światła z prawej strony. No i jakieś subtelne zniekształcenia na poddupkach by się chyba przydały bo wyglądają dość twardo. Ale sofka bardzo fajna. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 2 Kwiecień 2011 Share Napisano 2 Kwiecień 2011 może spróbuj relax unwrap , fajna sprawa, potem ścianki map uv można sobie popołączyć no i ładnie ułożyć i zeskalować na mapce uv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 2 Kwiecień 2011 Share Napisano 2 Kwiecień 2011 Książki psują całość. Powiedz co to za problemy - coś się poradzi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi