Napisano 31 Marzec 201114 l Witam Praca nad modelingiem, oświetleniem i texturami na przykładzie sofy firmy BMT. A oto postępy. Model prawie gotowy, brak jeszcze szwów i może pojawią się lekkie zagniecenia. Prawdopodobmnie materiał ulegnie zmianie. Proszę o podpowiedzi, wszelkie sugestie i krytyka mile widziane. Pozdrawiam soft 3ds 2009, vray,ps
Napisano 31 Marzec 201114 l studio b.ładnie,możesz zostawic jak jest a teraz tylko pora na udoskonalenie modelu i materiału
Napisano 31 Marzec 201114 l hej, jak się nazywa ta sofa ? studio bardzo przyjemne, model podobnie :) salut.
Napisano 31 Marzec 201114 l Autor Niestety nazwy modelu nie pamiętam. Ja mam wersję narożnikową koszt ok. 3500zł w zależności od wybranej tkaniny. Można kupić w Agata Meble a firma jest z Poznania. Walczyłem trochę z mapowaniem materiału ale ciężko to idzie. Miałem problemy z Unwrap UVW. Niewiem czy to wina modelu. Brak czasu
Napisano 2 Kwiecień 201114 l Materiał faktycznie można by zmienić, może trochę więcej światła z prawej strony. No i jakieś subtelne zniekształcenia na poddupkach by się chyba przydały bo wyglądają dość twardo. Ale sofka bardzo fajna. Pozdrawiam
Napisano 2 Kwiecień 201114 l może spróbuj relax unwrap , fajna sprawa, potem ścianki map uv można sobie popołączyć no i ładnie ułożyć i zeskalować na mapce uv