Napisano 4 Kwiecień 201114 l W internecie pojawił się "sekretny" klip promujący drugą cześć filmu "Cars" ze stajni Disney/Pixar. Film będziemy mogli obejrzeć w kinach na początku tegorocznych wakacji. Przy okazji zamieszczamy drugi trailer tego filmu, który wcześniej pominęliśmy. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1711
Napisano 4 Kwiecień 201114 l Osz! Nie spodziewałem się, że aż tak popłyną z tematem! Pierwsza część carsów miała swoich wielbicieli, ale też wielu marudnych i niezadowolonych.. że takie tam o wyścigach itp. A tu proszę! Zapowiada się kawał niezłej sensacji a'la James Bond. I to z plejadą super agentów z całego świata. Ho ho :) Może być fajnie. Czuję, że chłopięcej części młodej publiczności przypadnie szczególnie do gustu. Są wybuchy, strzelaniny, szybkie pościgi.. kaarrramba :)
Napisano 4 Kwiecień 201114 l Właśnie, "wybuchy, strzelaniny..." a jedynka udowodniła, że da się zrobić bardzo fajny film bez tego. Jedna z nielicznych tego typu produkcji faktycznie dla dzieci. Dwójka będzie chyba dla "starszaków" ;-)
Napisano 7 Kwiecień 201114 l tak jak nie mam nic przeciwko wybuchom tak całkowicie zgadzam sie z kicim Jedynka niesamowicie mi sie podobała pod każdym względem a to sie zapowiada tak jakoś..