adek Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 W internecie pojawił się "sekretny" klip promujący drugą cześć filmu "Cars" ze stajni Disney/Pixar. Film będziemy mogli obejrzeć w kinach na początku tegorocznych wakacji. Przy okazji zamieszczamy drugi trailer tego filmu, który wcześniej pominęliśmy. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1711 Link to comment Share on other sites More sharing options...
olaf Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 woda świetnie wygląda. Chyba przespałem jakieś nowe generatory tekstur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kris_R Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 Osz! Nie spodziewałem się, że aż tak popłyną z tematem! Pierwsza część carsów miała swoich wielbicieli, ale też wielu marudnych i niezadowolonych.. że takie tam o wyścigach itp. A tu proszę! Zapowiada się kawał niezłej sensacji a'la James Bond. I to z plejadą super agentów z całego świata. Ho ho :) Może być fajnie. Czuję, że chłopięcej części młodej publiczności przypadnie szczególnie do gustu. Są wybuchy, strzelaniny, szybkie pościgi.. kaarrramba :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KICI Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 Właśnie, "wybuchy, strzelaniny..." a jedynka udowodniła, że da się zrobić bardzo fajny film bez tego. Jedna z nielicznych tego typu produkcji faktycznie dla dzieci. Dwójka będzie chyba dla "starszaków" ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ApaczoS Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 Będzie badabuuuum, będzie miodzio :) Piękny ogień :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
beny Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 Noi lipa ... a chciałem córę na to zabrać :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
SYmek Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 Mocny lifting przeszły te Auta2 od czasów pierwszej zajawki ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pabulo Posted April 7, 2011 Share Posted April 7, 2011 tak jak nie mam nic przeciwko wybuchom tak całkowicie zgadzam sie z kicim Jedynka niesamowicie mi sie podobała pod każdym względem a to sie zapowiada tak jakoś.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts