fletcher Napisano 17 Kwiecień 2011 Napisano 17 Kwiecień 2011 To i ja spróbuję, chociaż od razu zaznaczam, że mogę tego nie skończyć... Koncept znalazłem sobie gdzieś tam z google.
ledyr Napisano 17 Kwiecień 2011 Napisano 17 Kwiecień 2011 ciezko bedzie Ci zrobić cos fajnego ze szmaty i kawalka twarzy
vrocker Napisano 17 Kwiecień 2011 Napisano 17 Kwiecień 2011 A gdyby szmata emitowała pseudo mistyczne znaki i inne święte symbole tak z 5-10 cm od powierzchni jak hologram (na alfach)?
fletcher Napisano 17 Kwiecień 2011 Autor Napisano 17 Kwiecień 2011 ciekawy pomysł vrocker :) Nie chciałem brać jakiegoś mega wypaśnego konceptu z milionem detali bo bym tego w życiu nie skończył ;) Poza tym koniecznie chciałem jakiś koncept z takim właśnie mnichem w takim właśnie kapturze bo zawsze takie coś mi się podobało ;) Twarzy raczej nie pokaże tylko same świecące oczy. No i dostanie jakąś ciekawszą broń. Postacie nigdy nie robiłem, więc nie wiem jak to wszystko wyjdzie...
fletcher Napisano 25 Kwiecień 2011 Autor Napisano 25 Kwiecień 2011 No niestety nie dam rady zrobić tej minibitwy :( Kompletnie nie idzie tworzenie postaci ani nawet tej szmaty dobrze zrobić nie potrafie... Ogólnie nie chciałem robić ani twarzy ani rąk bo wnętrze kaptura miał skrywać cień i było by widać tylko świecące na czerwono oczy a z rękawów miały wychodzić ostrza ale niestety nie dam rady tego pociągnąć. Życzę powodzenia reszcie uczestników :)
n-pigeon Napisano 25 Kwiecień 2011 Napisano 25 Kwiecień 2011 nie gadaj, tylko jeszcze raz spróbuj, wcześniej przemyśl jak to zrobić :| nie kupuje wymówki nie dam rady
F/X Napisano 25 Kwiecień 2011 Napisano 25 Kwiecień 2011 Trochę jak byś chciał robić postać bez postaci. Tutaj nie ma drogi na skróty. Najpierw wymodeluj całe ciałko, dopiero później go ubieraj. Za pierwszym razem może nie wyjść, ale nie poddawaj się. Robienie postaci można opanować tak samo jak enviro. Tylko nie można uciekać, ale trzaskać model za modelem.
Rekomendowane odpowiedzi