Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Hmm dawno nie wrzucałem nic a stara teczka zginęła gdzieś w odmętach tego forum. Jak ktoś to kiedyś określił kiepski ze mnie "socjalny zwierząt". Forum zmieniło nieco formę więc postanowiłem wrzucić kilka prac - ostrzegam, że niektóre to suchary sprzed ok roku - na początek rzucam świeżaka - praca na mini challenga na CGhub

236_max.jpg

a sam challenge jest tu:

Illustrated 09|| Norse Mythology

a inne sucharki

575_large.jpg021_max.jpg440_large.jpg153_max.jpg

Edytowane przez teli

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

"sucharek" nr2 czyli ten pan z toporem i korbaczem(?) z czaszek - boski. Ile ja się kiedyś męczyłem żeby takie postacie rysować. Dzisiaj z resztą też to dobrze nie wychodzi :(

Napisano
  • Autor

QbisieQ dzięki - nowe pędzle sprawdzam ostanio

ZiN heh no z nim się też pomęczyłem nieco - na szczęście Uriel sypnął pomysłami z pomocą :)

mirach, lukasz_lkz od tego suchara nie mogę się uwolnić - mnie to on już nawet średnio się podoba raczej z sentymentu go wrzuciłem :)

CUKIERASS gość, który je robił to Edouard Guiton - dlatego Confra miała takie fajne figsy - a przez niego i Paula Bonnera alchemicy nadal stoją u mnie nad biurkiem :D

ostatnio:

- szybki szkic ale chyba go pociągnę dalej w kolor i detal

2-2.jpg?t=1303837202

Napisano

fajne, bardzo spektakularne i rozbudowane te ilustracje :) wrażeniowo na bardzo duży plus, ale mam wrażenie że brakuje im wykończenia. podczyszczenia krawędzi w conceptach, i wygładzenia tła.

Napisano

Zgadzam się, że pikczersom zdaje się brakować wykończenia, smukłości. Ćwicz dalej, a będzie fajne. Świecące szczury mnie zainspirowały...

Napisano

ostatni koniecznie trzeba "pociągnąć" dalej ;) a confrontation rulez! (ileż ja mam do tego figurek- mid nor uber alles ;) )

Napisano
  • Autor

yhhh dawno tego nie uzupełniałem - wrzucam 3 prace - żyję! ;)

priest2.jpg

smok3.jpg

10aae.jpg

Napisano

Miły dla oka fanart Spirited Away ;P... świetna baja... żywsze, bardziej nasycone kolory by się w sumie bardziej nadawały, ale może to kwestia monitora

W pierwszym facjata i płaskie strefy w rożnych miejscach, np. naramiennik, dłoń w jego lewej ręce... nie wszędzie trafiony i poprawny rimlight, np. we wspomnianej już ręce... dziwnie bo akurat jego prawa gra ;)

Smoka calkiem fajnie wykończyłeś patrząc na WiP... także luzik

Napisano
  • Autor

dzięki - trochę wyjechałem poza ramy konkursu ;p ale fajnie się nad tym pracowało i ciężko było się powstrzymać ;)

skłądaja się prace, których nie mogę narazie wrzucać - póki co 2 privy zrobione w wolnym czasie ostatnio

1a.jpg

team6f.jpg