teli Napisano 18 Kwiecień 2011 Napisano 18 Kwiecień 2011 (edytowane) Hmm dawno nie wrzucałem nic a stara teczka zginęła gdzieś w odmętach tego forum. Jak ktoś to kiedyś określił kiepski ze mnie "socjalny zwierząt". Forum zmieniło nieco formę więc postanowiłem wrzucić kilka prac - ostrzegam, że niektóre to suchary sprzed ok roku - na początek rzucam świeżaka - praca na mini challenga na CGhub a sam challenge jest tu: Illustrated 09|| Norse Mythology a inne sucharki Edytowane 13 Luty 2012 przez teli
ZiN Napisano 20 Kwiecień 2011 Napisano 20 Kwiecień 2011 "sucharek" nr2 czyli ten pan z toporem i korbaczem(?) z czaszek - boski. Ile ja się kiedyś męczyłem żeby takie postacie rysować. Dzisiaj z resztą też to dobrze nie wychodzi :(
lukasz_lkz Napisano 20 Kwiecień 2011 Napisano 20 Kwiecień 2011 Szczury i cała praca. Przypomina mi się bajka Nodi ;D
CUKIERASS Napisano 21 Kwiecień 2011 Napisano 21 Kwiecień 2011 fajne prace-gość z trumną przypomina mi arty do francuskiej gry confrontation
teli Napisano 26 Kwiecień 2011 Autor Napisano 26 Kwiecień 2011 QbisieQ dzięki - nowe pędzle sprawdzam ostanio ZiN heh no z nim się też pomęczyłem nieco - na szczęście Uriel sypnął pomysłami z pomocą :) mirach, lukasz_lkz od tego suchara nie mogę się uwolnić - mnie to on już nawet średnio się podoba raczej z sentymentu go wrzuciłem :) CUKIERASS gość, który je robił to Edouard Guiton - dlatego Confra miała takie fajne figsy - a przez niego i Paula Bonnera alchemicy nadal stoją u mnie nad biurkiem :D ostatnio: - szybki szkic ale chyba go pociągnę dalej w kolor i detal
telthona Napisano 3 Maj 2011 Napisano 3 Maj 2011 fajne, bardzo spektakularne i rozbudowane te ilustracje :) wrażeniowo na bardzo duży plus, ale mam wrażenie że brakuje im wykończenia. podczyszczenia krawędzi w conceptach, i wygładzenia tła.
CzAk1 Napisano 4 Maj 2011 Napisano 4 Maj 2011 Zgadzam się, że pikczersom zdaje się brakować wykończenia, smukłości. Ćwicz dalej, a będzie fajne. Świecące szczury mnie zainspirowały...
CUKIERASS Napisano 4 Maj 2011 Napisano 4 Maj 2011 ostatni koniecznie trzeba "pociągnąć" dalej ;) a confrontation rulez! (ileż ja mam do tego figurek- mid nor uber alles ;) )
teli Napisano 13 Luty 2012 Autor Napisano 13 Luty 2012 yhhh dawno tego nie uzupełniałem - wrzucam 3 prace - żyję! ;)
Rotcore Napisano 13 Luty 2012 Napisano 13 Luty 2012 Miły dla oka fanart Spirited Away ;P... świetna baja... żywsze, bardziej nasycone kolory by się w sumie bardziej nadawały, ale może to kwestia monitora W pierwszym facjata i płaskie strefy w rożnych miejscach, np. naramiennik, dłoń w jego lewej ręce... nie wszędzie trafiony i poprawny rimlight, np. we wspomnianej już ręce... dziwnie bo akurat jego prawa gra ;) Smoka calkiem fajnie wykończyłeś patrząc na WiP... także luzik
teli Napisano 22 Czerwiec 2012 Autor Napisano 22 Czerwiec 2012 dzięki - trochę wyjechałem poza ramy konkursu ;p ale fajnie się nad tym pracowało i ciężko było się powstrzymać ;) skłądaja się prace, których nie mogę narazie wrzucać - póki co 2 privy zrobione w wolnym czasie ostatnio
Rekomendowane odpowiedzi