olafpozoga Napisano 19 Kwiecień 2011 Share Napisano 19 Kwiecień 2011 (edytowane) Jedna z ostatnich prac w ramach hobby. Myślę, żeby za jakis czas do niej wrócić i dopieścić ją... Edytowane 19 Kwiecień 2011 przez olafpozoga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 19 Kwiecień 2011 Share Napisano 19 Kwiecień 2011 Daj jakieś światło boczne i kontrę i od razu będzie lepiej. Prezentację modeli można bardzo podciągnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JoseConseco Napisano 21 Kwiecień 2011 Share Napisano 21 Kwiecień 2011 Jak dla mnie to git. Popracowałbym nad kolanem, no i szyja - przede wszystkim podstawowy kształt powinien być czytelny jako walec, teraz to trochę za bardzo zniekształcona/przedobrzona przez te mięśnie. Ale ogólnie proporcje i anatomia bdb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 21 Kwiecień 2011 Share Napisano 21 Kwiecień 2011 Całkiem przyjemnie,to co JoseConesco i Lucek i jeszcze tą szmate na jajach mozna było dopracować a nie plejna wrzucić:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olafpozoga Napisano 26 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2011 (edytowane) Jak dla mnie to git. Popracowałbym nad kolanem, no i szyja - przede wszystkim podstawowy kształt powinien być czytelny jako walec, teraz to trochę za bardzo zniekształcona/przedobrzona przez te mięśnie. Ale ogólnie proporcje i anatomia bdb. Napiszę szczerze... ja już baraniałem przy tych mięśniach... Tysiące zdjęć kulturystów przejrzałem... Co kulturysta to inaczej mięśnie rozwinięte.... Znajomi na siłce robili foty dla mnie.... Włókna mięśniowe śniły mi sie po nocach... osobiście jak teraz spojrzalem na pracę, (wypoczetym okiem); To widzę, że muszę poprawić stopy, przy nich kostki. Przy szyi i obręczy barkowej też przydaloby się poświęcić jeszcze z 2 godzinki. Szmata na jajach slusznie zjechana - tu przyznam się bez bicia - zabraklo mi cierpliwości... Edytowane 26 Kwiecień 2011 przez olafpozoga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Arti_ Napisano 28 Kwiecień 2011 Share Napisano 28 Kwiecień 2011 Napiszę szczerze... ja już baraniałem przy tych mięśniach... Tysiące zdjęć kulturystów przejrzałem... Co kulturysta to inaczej mięśnie rozwinięte.... Znajomi na siłce robili foty dla mnie.... Włókna mięśniowe śniły mi sie po nocach... . Mam to samo od pół roku z rysowaniem. Tyle tutaj trudniej, że ... no jednak trudniej kapkę jest. Tak czy siak, jak dla mnie to mięsko miecie i jako referka mięśni nóżek pięknie mi posłuży :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi