Thunder Napisano 1 Maj 2011 Napisano 1 Maj 2011 (edytowane) Witam, jak w temacie, wybrałem sobie challengerka. Świetnie się składa ponieważ chciałem już wcześniej wymodelować ten samochód. Pracę zacznę jakoś pod koniec maja/na początku czerwca. Trzeba dokończyć wcześniejsze projekty projekty. Cel:wymodelować w końcu coś starannie ^^ Pozdrawiam Edytowane 24 Lipiec 2011 przez Thunder
lukasz1330 Napisano 3 Maj 2011 Napisano 3 Maj 2011 Sweet, MaXiQ dla Ciebie! Ale zbliżenie na logo mógłbyś dać
maciek.m Napisano 3 Maj 2011 Napisano 3 Maj 2011 heh widze duzo osob zaczyna autko od felgi :) Ladnie wyszla, zobaczymy dalej :)
NV Napisano 3 Maj 2011 Napisano 3 Maj 2011 Bo jak kazdy widzi bryłę swoje auta to myśli " eee no nieee, zacznę sobie od felgi " :D a potem sie okazuje ze nie jest albo jest jednak taka ciezka ;)
Thunder Napisano 24 Lipiec 2011 Autor Napisano 24 Lipiec 2011 trza by rozruszać tą bitwę baza: i trochę detaliku:
Orangegraphics Napisano 24 Lipiec 2011 Napisano 24 Lipiec 2011 wygląda naprawdę ładnie, porób więcej zbliżeń na detal to będziemy mogli coś powiedzieć
Pawlito Napisano 25 Lipiec 2011 Napisano 25 Lipiec 2011 (edytowane) Na pierwszy rzut oka, nie brzydkie to. Po bliższym przyjrzeniu się wychodzą niedostatki jak np. nierówna szczelina na łączeniu przedniego panelu z maską - w okolicach wzdłużnego przetłoczenia na masce prawie całkiem zanika, chyba już pozbyłes się symetrii, bo widać to z jednej tylko strony. Chociaż czar nie pryska bo błędy nie są rażące i może z tego być przyjemny obrazek, jeśli tak to mogę nazwać. Edit: aczkolwiek mogę, i chyba napewno się mylę, obrazek w tym miejscu robi coś dziwnego z oczami. Edytowane 25 Lipiec 2011 przez Pawlito
lukasz1330 Napisano 25 Lipiec 2011 Napisano 25 Lipiec 2011 Jest ładnie, jak ktoś to kiedyś stwierdził "Thunder się już nauczył" czy jakoś tak :)
Gość fishinthewater Napisano 25 Lipiec 2011 Napisano 25 Lipiec 2011 !Thunder - już myślałem że zrezygnowałeś z tej bitwy, taką ciszą tu wiało:) Dajesz dajesz, kibicuje! pzdr.
Thunder Napisano 25 Lipiec 2011 Autor Napisano 25 Lipiec 2011 Xiz0r: dzięki, jak zrobię jakiś konkretny detal to na pewno będzie więcej zbliżeń kosi: szczelina jest równa, na screenie tylko tak to wygląda i nie zanika tylko przebija kolor viewporta ponieważ rowki nie są jeszcze zrobione ;) lukasz1330: dzięki NV: jeszcze nie ruszałem ;p slowiak: dzięki dorzucam jeszcze taki microupdate halogen i wlot zbliżenie na gril i początek tyłu. Troszkę tego do poprawy jest ale nie mam już dzisiaj siły na to ^^ Pozdrawiam
phlox_subulata Napisano 26 Lipiec 2011 Napisano 26 Lipiec 2011 Ja mam jeden szczegół do poprawy, wgłębienie na halogen trochę zagina ten ciemny spojler pod nim. No i jeszcze te wloty na masce, jej płaszczyzna wślizguje się gładko do środka (wydaje mi się, że lekko się zagłębia) a u ciebie jest jakiś próg zwalniający (chyba, że to jakieś złudzenie). Poza tym jest elegancko czekam na resztę:) Uploaded with ImageShack.us
Thunder Napisano 28 Sierpień 2011 Autor Napisano 28 Sierpień 2011 phlox_subulata : wloty na masce nie były jeszcze skończone a halogen poprawie przy najbliższej okazji ;) tymczasem update
Smoku Napisano 28 Sierpień 2011 Napisano 28 Sierpień 2011 Świetny model, niczym nie ustępujący dotychczas najlepszym modelom w bitwie. Daję z czystym sumieniem 5*. Pozdrawiam
Thunder Napisano 30 Sierpień 2011 Autor Napisano 30 Sierpień 2011 Smoku, Lukii: dzięki dorzucam renderki w większej rozdzielczości i siatki http://dl.dropbox.com/u/20980223/challenger/testf.jpg http://dl.dropbox.com/u/20980223/challenger/testf2.jpg
Rekomendowane odpowiedzi