Napisano 1 Maj 201113 l Witam, jak w temacie, wybrałem sobie challengerka. Świetnie się składa ponieważ chciałem już wcześniej wymodelować ten samochód. Pracę zacznę jakoś pod koniec maja/na początku czerwca. Trzeba dokończyć wcześniejsze projekty projekty. Cel:wymodelować w końcu coś starannie ^^ Pozdrawiam Edytowane 24 Lipiec 201113 l przez Thunder
Napisano 3 Maj 201113 l heh widze duzo osob zaczyna autko od felgi :) Ladnie wyszla, zobaczymy dalej :)
Napisano 3 Maj 201113 l Bo jak kazdy widzi bryłę swoje auta to myśli " eee no nieee, zacznę sobie od felgi " :D a potem sie okazuje ze nie jest albo jest jednak taka ciezka ;)
Napisano 24 Lipiec 201113 l wygląda naprawdę ładnie, porób więcej zbliżeń na detal to będziemy mogli coś powiedzieć
Napisano 25 Lipiec 201113 l Na pierwszy rzut oka, nie brzydkie to. Po bliższym przyjrzeniu się wychodzą niedostatki jak np. nierówna szczelina na łączeniu przedniego panelu z maską - w okolicach wzdłużnego przetłoczenia na masce prawie całkiem zanika, chyba już pozbyłes się symetrii, bo widać to z jednej tylko strony. Chociaż czar nie pryska bo błędy nie są rażące i może z tego być przyjemny obrazek, jeśli tak to mogę nazwać. Edit: aczkolwiek mogę, i chyba napewno się mylę, obrazek w tym miejscu robi coś dziwnego z oczami. Edytowane 25 Lipiec 201113 l przez Pawlito
Napisano 25 Lipiec 201113 l Jest ładnie, jak ktoś to kiedyś stwierdził "Thunder się już nauczył" czy jakoś tak :)
Napisano 25 Lipiec 201113 l !Thunder - już myślałem że zrezygnowałeś z tej bitwy, taką ciszą tu wiało:) Dajesz dajesz, kibicuje! pzdr.
Napisano 25 Lipiec 201113 l Autor Xiz0r: dzięki, jak zrobię jakiś konkretny detal to na pewno będzie więcej zbliżeń kosi: szczelina jest równa, na screenie tylko tak to wygląda i nie zanika tylko przebija kolor viewporta ponieważ rowki nie są jeszcze zrobione ;) lukasz1330: dzięki NV: jeszcze nie ruszałem ;p slowiak: dzięki dorzucam jeszcze taki microupdate halogen i wlot zbliżenie na gril i początek tyłu. Troszkę tego do poprawy jest ale nie mam już dzisiaj siły na to ^^ Pozdrawiam
Napisano 26 Lipiec 201113 l Ja mam jeden szczegół do poprawy, wgłębienie na halogen trochę zagina ten ciemny spojler pod nim. No i jeszcze te wloty na masce, jej płaszczyzna wślizguje się gładko do środka (wydaje mi się, że lekko się zagłębia) a u ciebie jest jakiś próg zwalniający (chyba, że to jakieś złudzenie). Poza tym jest elegancko czekam na resztę:) Uploaded with ImageShack.us
Napisano 28 Sierpień 201113 l Autor phlox_subulata : wloty na masce nie były jeszcze skończone a halogen poprawie przy najbliższej okazji ;) tymczasem update
Napisano 28 Sierpień 201113 l Świetny model, niczym nie ustępujący dotychczas najlepszym modelom w bitwie. Daję z czystym sumieniem 5*. Pozdrawiam
Napisano 30 Sierpień 201113 l Autor Smoku, Lukii: dzięki dorzucam renderki w większej rozdzielczości i siatki http://dl.dropbox.com/u/20980223/challenger/testf.jpg http://dl.dropbox.com/u/20980223/challenger/testf2.jpg