Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam,

jak w temacie, wybrałem sobie challengerka. Świetnie się składa ponieważ chciałem już wcześniej wymodelować ten samochód. Pracę zacznę jakoś pod koniec maja/na początku czerwca. Trzeba dokończyć wcześniejsze projekty projekty.

Cel:wymodelować w końcu coś starannie ^^

dodge_challenger_srt8_1.jpg

Pozdrawiam

Edytowane przez Thunder

• Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 4,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Bo jak kazdy widzi bryłę swoje auta to myśli " eee no nieee, zacznę sobie od felgi " :D a potem sie okazuje ze nie jest albo jest jednak taka ciezka ;)

Napisano

Na pierwszy rzut oka, nie brzydkie to. Po bliższym przyjrzeniu się wychodzą niedostatki jak np. nierówna szczelina na łączeniu przedniego panelu z maską - w okolicach wzdłużnego przetłoczenia na masce prawie całkiem zanika, chyba już pozbyłes się symetrii, bo widać to z jednej tylko strony. Chociaż czar nie pryska bo błędy nie są rażące i może z tego być przyjemny obrazek, jeśli tak to mogę nazwać.

Edit: aczkolwiek mogę, i chyba napewno się mylę, obrazek w tym miejscu robi coś dziwnego z oczami.

Edytowane przez Pawlito

Napisano

!Thunder - już myślałem że zrezygnowałeś z tej bitwy, taką ciszą tu wiało:)

Dajesz dajesz, kibicuje!

pzdr.

Napisano
  • Autor

Xiz0r: dzięki, jak zrobię jakiś konkretny detal to na pewno będzie więcej zbliżeń

kosi: szczelina jest równa, na screenie tylko tak to wygląda i nie zanika tylko przebija kolor viewporta ponieważ rowki nie są jeszcze zrobione ;)

lukasz1330: dzięki

NV: jeszcze nie ruszałem ;p

slowiak: dzięki

dorzucam jeszcze taki microupdate

halogen i wlot

det16.PNG

det13.PNG

zbliżenie na gril

det15.PNG

i początek tyłu. Troszkę tego do poprawy jest ale nie mam już dzisiaj siły na to ^^

det14.PNG

Pozdrawiam

Napisano

Ja mam jeden szczegół do poprawy, wgłębienie na halogen trochę zagina ten ciemny spojler pod nim. No i jeszcze te wloty na masce, jej płaszczyzna wślizguje się gładko do środka (wydaje mi się, że lekko się zagłębia) a u ciebie jest jakiś próg zwalniający (chyba, że to jakieś złudzenie).

Poza tym jest elegancko czekam na resztę:)

dodgechallengersrt8.jpg

dodgechallengeri.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Napisano
  • Autor

phlox_subulata : wloty na masce nie były jeszcze skończone a halogen poprawie przy najbliższej okazji ;)

tymczasem update

test2.jpgtest3.jpgdet23.PNGdet24.PNGemblems.PNG

Napisano

Świetny model, niczym nie ustępujący dotychczas najlepszym modelom w bitwie. Daję z czystym sumieniem 5*.

Pozdrawiam