Lucas Napisano 3 Maj 2011 Napisano 3 Maj 2011 Koniec:). Trochę zmęczył mnie ten model i scena więc postanowiłem zakończyć prace. Być może dałoby się jeszcze trochę pozmieniać ale jestem zadowolony z efektu końcowego. Blender, Gimp, Luxrender
Orangegraphics Napisano 3 Maj 2011 Napisano 3 Maj 2011 śledziłem znmaganie w bitwie, efekt końcowy jest świetny, może ciut zbyt cukierkowate kolory jak na takiego potwora, zdesaturowałbym całość i mocniej przybrudził ,ale wygląda naprawdę fajnie.
Smoku Napisano 3 Maj 2011 Napisano 3 Maj 2011 Już kolejna bitwa a tu dopiero koniec poprzedniej :P Ale efekt fajny, nie powala ale ma klimat + wykonanie niczego sobie. jak dla mnie 4* pozdr
Karkosik Napisano 3 Maj 2011 Napisano 3 Maj 2011 No Łukaszu cieszy mnie to żeś wykończył tę nivke - Ode mnie masz 5 gwiazdeczek za wybór auta :D Jest jeszcze pare rzeczy które bym poprawił tj. ten pył śniegowy lekko bym otoczenie podrasował o jakieś głazy czy coś. Zmieniłbym tez kolor - ten który był na początku był wg. mnie lepszy. Ale nie bede Cie mordował bo dowiedziałem sie że luxrender lubi nęcić ludzi czasami renderów także odpocznij :D ODE MNIE FAJW STARS MEN!!! PS. Będe Sie bawił Twoim renderem:D Jak coś spłodze to Ci na privka wysle, nie bede Ci wątku smiecił:D Pozdrawiam , Karkosik
Lucas Napisano 4 Maj 2011 Autor Napisano 4 Maj 2011 Dziękuję za oceny i komentarze, jestem mile zaskoczony:). Kolorek w końcu dałem taki, żeby nieco odciąć samochód od śniegu, nad nasyceniem też się zastanawiałem, czy nie zmniejszyć ale jakoś bardziej pasował mi taki "słoneczny" klimat. A co do bitwy - w sumie oddałem wcześniejsze finalne ujęcia na czas:), tyle, że nie byłem z nich w pełni zadowolony, no i to były tylko rendery w studio.
Neb Napisano 15 Maj 2011 Napisano 15 Maj 2011 lubię oglądać prace blenderowych wymiataczy, ładna praca i gratuluję dbałości o szczegóły.
Rekomendowane odpowiedzi