Napisano 3 Maj 201113 l Witam W tym temacie będę pokazywał różne moje obiekty które tworzę w celach treningowych i nie tylko. Z renderingiem nie jest u mnie najlepiej dlatego wszelkie uwagi i opinie będą mile widziane. Na początek trochę zieleninki Edytowane 26 Sierpień 201113 l przez UVW
Napisano 3 Maj 201113 l Na trzecim zdjęciu razi jasna plamka na liściach przez co wszystkie wyglądają identycznie. Zdaję sobie sprawę, że wszystkie liście to jedna i ta sama mapa, ale ten charakterystyczny szczegół sprawia, że jest to wyjątkowo widoczne.
Napisano 3 Maj 201113 l Super, też będę musiał porobić sobie takie modele do wizek. Pierwsze dwa są naprawdę dobre a ostatni ma "słabą" doniczkę i ziemię. :) Ta biała kropka to pikuś. W PS czy co tam używasz zamaluj i będzie.
Napisano 4 Maj 201113 l Autor Dzięki za komentarze :-). Co do tej plamki to sam się dziwie że wcześniej tego nie zauważyłem. Model kwiatka był robiony z myślą o testowaniu na nim oświetlenia i materiałów dlatego siatka nie jest zbyt okazała, ale oczywiście ją pokaże.
Napisano 16 Maj 201113 l Autor W końcu udało mi się znaleźć trochę czasu żeby zacząć jakiś nowy model, tym razem JAK-40
Napisano 17 Maj 201113 l fajne prace. w samolocie aby było bardziej realistycznie, proponuję dodać żeberka pomiędzy taflami szyby, gdyż szyba lotnicza nie jest jednolita.
Napisano 26 Sierpień 201113 l Autor Witam, po dłuższej przerwie chciałem się podzielić wizualizacją takiego domku nawiązującego do stylu regionalnego. Obrazek liczony mentalray'em, (w 2d dodane tylko niebo). Wszelkie uwagi i spostrzeżenia szczególnie te dotyczące oświetlenia mile widziane.