Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 21
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

o matko, niektorzy to maja bajzel w glowkach....

mi wystarcza powietrze. a jak ktos ma wszystko maxymalnie podkrecone to niech zainwestuje pare groszy w dobre chlodzenie H2O- bardzo dobre rezultaty noi ta blooooga cisza...

Napisano

Za niedługo to wszycy będziemy musieli mieć podobne akwariumy koło monitora. Moc procków idzie do góry i coraz ciężej z chłodzeniem :)

Napisano

Zawsze mozna wyrzucic kompa przez okno i do konca zycia lezec w hamaku w swoim ogrodku, od czasu do czasu wstawac i dogladac grilla, popijac ze znajomymi piwko ;]

Napisano

Rzuq to ja tak w lato robię: Biorę kompa na ogródek do altanki, ustawiam sobie render, rozpalam grila, kiełbachy na ruszt, piwko do łapki, kończyny na leżak i delektuję się przyrodą :D

Napisano

Moze ktos chce kupic chlodnice od stara 1142 + pompa wodna podstawka na porcesor we wlasnim zakresie :D.

Napisano
  • Autor

Chyba zmienie nazwe wątku na \"extremalne przeróbki PC\" :) bedzie można wrzucać takie smieszne modyfikacje.

Napisano

wlasnie chcialem o berkucie napisac ale tu jest lepszy link do jego doknan, choc nie wiem czy chlpak kiedykowleik cos skonczy......http://forum.tweak.pl/viewtopic.php?t=9037&postdays=0&postorder=asc&&start=3510

Napisano
  • Autor

Jeśli w oleju mineralnym (bo tym chyba jest ta ciecz) w ogóle pływają rybki ;)