Wizzardius Napisano 15 Maj 2011 Share Napisano 15 Maj 2011 Ma ktoś może jakiś tutorial na modelowanie jakiejkolwiek broni palnej? Bardzo mi zależy... Jeżeli zły dział to sorry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 15 Maj 2011 Share Napisano 15 Maj 2011 Na cgtutsplus jest tutorial o modelowaniu w 3ds max granatnika rpg-7. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizzardius Napisano 15 Maj 2011 Autor Share Napisano 15 Maj 2011 Zrobiłem go :P Dalej prooosze :) PS. Co oznacza skrót CG? Często mi sie przewija przed oczami, a nie wiem co oznacza.... PS2. Czy można w UDK zmienić model broni, jej parametry itp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krakusek Napisano 15 Maj 2011 Share Napisano 15 Maj 2011 CG - Computer Graphics http://cg.tutsplus.com/tutorials/autodesk-3d-studio-max/model-a-high-poly-airframe-missle-launcher-in-3ds-max-day-1/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kranz Napisano 16 Maj 2011 Share Napisano 16 Maj 2011 (edytowane) w czesci płatnej cgtutsplus jest jeszcze tut na Ingram Mac-10 Beretta- http://www.3dm3.com/tutorials/beretta/ na cgsoft.ru jest tez tut do jakiejs futurystycznej broni Edytowane 16 Maj 2011 przez kranz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizzardius Napisano 16 Maj 2011 Autor Share Napisano 16 Maj 2011 (edytowane) O, za ten o pistoleciku dzięki :) W ogóle wszyscy macie repa ;p Ale i tak czekam dalej. CZY jak kupie premium na cg tuts+, to będe miał dostęp do WSZYSTKICH materiałow płatnych? Edytowane 16 Maj 2011 przez Wizzardius Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kranz Napisano 17 Maj 2011 Share Napisano 17 Maj 2011 tak, można sciagac tutoriale dotyczace wszystkich programow np. AE, photoshop itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 17 Maj 2011 Share Napisano 17 Maj 2011 Ta na marginesie, nie znajdziesz tuta na modelowanie wszystkiego. Tutek ma cię nauczyć modelowania i posługiwania się programem, tak żebyś mógł sam podejmować nowe (inne) wyzwania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi