Lubus Napisano 21 Maj 2011 Share Napisano 21 Maj 2011 Pirat85 maciek.m Karakan robert09 Gumen _Arti_ Sebazx6r Lubus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lubus Napisano 21 Maj 2011 Autor Share Napisano 21 Maj 2011 Głos na Gumen`a , lubię lubię :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinW Napisano 21 Maj 2011 Share Napisano 21 Maj 2011 dużo fajnych prac, ale Gumen podjął trudne wyzwanie więc mu się należy. Ale te dni szybko mijają. Od chyba 5 edycji obiecuję sobie, że wezmę udział i czasu brak :/ Maciek.m, Lubus i Arti też fajne prace :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirx Napisano 21 Maj 2011 Share Napisano 21 Maj 2011 Gunmen, świetne. Lubus jak by sonda była wielokrotnego wyboru... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karakan Napisano 22 Maj 2011 Share Napisano 22 Maj 2011 Głos dla Gumena. Miałem dylemat czy nie zagłosować na pracę _Artiego_, bo naprawdę fajny pomysł :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godzil Napisano 23 Maj 2011 Share Napisano 23 Maj 2011 Arti no super! Gumen sie napracował, ale jednak pomysł szablonowy... Ale pomysł Artiego no kurcze rewela :) Masz mój głos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gumen Napisano 23 Maj 2011 Share Napisano 23 Maj 2011 Dziękuję wszystkim za głosy. Następny temat niebawem się pojawi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 23 Maj 2011 Share Napisano 23 Maj 2011 Mam pytanie o co chodzi z tymi smooth grupami bo w maya nie moge tego znalezc ;/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin R Napisano 8 Czerwiec 2011 Share Napisano 8 Czerwiec 2011 Bez dwóch zdań Gumen najwięcej się napracował przy modelowaniu, ale najbardziej mi się podoba ujęcie Maćka, jest klimatyczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi