LukaszD Napisano 29 Maj 2011 Napisano 29 Maj 2011 Witam serdecznie, Przedstawiam mój pierwszy pojazd. Mapowanie jest do bani - dopiero zacząłem się go uczyć. Reszta mam nadzieję, że chociaż troche się spodoba. Dajcie znać co myślicie o moim debiucie ;) PS. Pojazd wzorowany na radzieckim BA-64 - z racji skromnych jeszcze umiejętności wiele elementów to moja radosna twórczość ;) Dzięki i pozdrawiam! Łukasz Dąbrowski
polka dot Napisano 29 Maj 2011 Napisano 29 Maj 2011 fajnie fajnie. duży plus za to, że przywiązujesz taką samą uwagę do otoczenia jak do pojazdu. to dobrze wróży
Pawlito Napisano 29 Maj 2011 Napisano 29 Maj 2011 To dobrze że już przy pierwszym projekcie poruszasz na poważnie zgadnienie mapowania, tekstur, środowiska, a nie dążysz jedynie do wymodelowania i wstawienia modelu do sterylnego studia. Widać że traktujesz obraz całosciowo i zależy Ci na przekazaniu swojej interpretacji a nie na pochwalenie się jakimiś tam umiejętnościami. A to się chwali samo.
slayer2004 Napisano 29 Maj 2011 Napisano 29 Maj 2011 Musze przyznac ze jest bardzo fajnie :). Co do mapowania trzeba cwiczyc i cwiczyc, inaczej sie tego nie przeskoczy ;p. Szkoda tylko ze jest tak ciemno i dokladnie nie widac pojazdu, jednak tak czy inaczej całość sprawia pozytywne wrażenie.
LukaszD Napisano 30 Maj 2011 Autor Napisano 30 Maj 2011 Przyznaję się, bez bicia, że ciemność służy zamaskowaniu błędów w mapowaniu i kilku innych szczegółów ;)
peter_f Napisano 7 Czerwiec 2011 Napisano 7 Czerwiec 2011 Bardzo ładny debiut :) Fajny modelik, zacne otoczenie i fajny klimat. Tak trzymaj (no i do przodu oczywiscie !). Pozdrawiam Piter
Rekomendowane odpowiedzi