Napisano 29 Maj 201113 l Witam serdecznie, Przedstawiam mój pierwszy pojazd. Mapowanie jest do bani - dopiero zacząłem się go uczyć. Reszta mam nadzieję, że chociaż troche się spodoba. Dajcie znać co myślicie o moim debiucie ;) PS. Pojazd wzorowany na radzieckim BA-64 - z racji skromnych jeszcze umiejętności wiele elementów to moja radosna twórczość ;) Dzięki i pozdrawiam! Łukasz Dąbrowski
Napisano 29 Maj 201113 l fajnie fajnie. duży plus za to, że przywiązujesz taką samą uwagę do otoczenia jak do pojazdu. to dobrze wróży
Napisano 29 Maj 201113 l To dobrze że już przy pierwszym projekcie poruszasz na poważnie zgadnienie mapowania, tekstur, środowiska, a nie dążysz jedynie do wymodelowania i wstawienia modelu do sterylnego studia. Widać że traktujesz obraz całosciowo i zależy Ci na przekazaniu swojej interpretacji a nie na pochwalenie się jakimiś tam umiejętnościami. A to się chwali samo.
Napisano 29 Maj 201113 l Musze przyznac ze jest bardzo fajnie :). Co do mapowania trzeba cwiczyc i cwiczyc, inaczej sie tego nie przeskoczy ;p. Szkoda tylko ze jest tak ciemno i dokladnie nie widac pojazdu, jednak tak czy inaczej całość sprawia pozytywne wrażenie.
Napisano 30 Maj 201113 l Autor Przyznaję się, bez bicia, że ciemność służy zamaskowaniu błędów w mapowaniu i kilku innych szczegółów ;)
Napisano 7 Czerwiec 201113 l Bardzo ładny debiut :) Fajny modelik, zacne otoczenie i fajny klimat. Tak trzymaj (no i do przodu oczywiscie !). Pozdrawiam Piter