Napisano 29 Maj 201113 l takie obrazy jak w gallery silver gold. post procesing jak wykonać, jak macie podajcie tutoriale pliss jak nazywa sie ten styl
Napisano 29 Maj 201113 l sprecyzowanie twojego pytania zdecydowanie zwiekszylo by szanse na dostanie odpowiedzi...
Napisano 29 Maj 201113 l Ale to Silver Gallery Czy Gold ? Musisz zdecydować, srebrna jest dla cieniasów i generalnie takie pracki każdy tutaj robi na poczekaniu, gorzej z tą drugą galerią. Tam już trzeba trochę pomodelować, porenderować, szczypta postprodukcji i zrobione :-)
Napisano 30 Maj 201113 l Autor ja chciałem właśnie jakieś filmiki jak zrobić postprodukcje render to takiego efektu jak w galeriach są pokazane
Napisano 30 Maj 201113 l Był kiedyś taki plugin DoIt, ale niestety już jest niedostępny... pozostaje spytać się wujka google, znaleźć kilka tutków i się najzwyczajniej w świecie nauczyć ;)
Napisano 30 Maj 201113 l Ale to Silver Gallery Czy Gold ? Musisz zdecydować, srebrna jest dla cieniasów i generalnie takie pracki każdy tutaj robi na poczekaniu, gorzej z tą drugą galerią. Tam już trzeba trochę pomodelować, porenderować, szczypta postprodukcji i zrobione :-) Janusz nie zdradzaj naszych sekretów!
Napisano 30 Maj 201113 l ja chciałem właśnie jakieś filmiki jak zrobić postprodukcje render to takiego efektu jak w galeriach są pokazane jednym z powodow dla ktorych te obrazki sa w zlotej i srebrnej galerii jest to ze nie da sie ich zrobic po obejzeniu filmiku. Zwykle to w cholere nauki i pracy. Zacznij od wygooglania "jak samodzielnie zdobywac informacje" potem bedzie juz z gorki :)
Napisano 22 Czerwiec 201113 l No coż, w tej sytuacji polecam Ci odżywki, dodam miniaturki zdjęć aby łatwiej było wybrać: MHP BCAA 3300 120 tab. 4-1-1 Leucyna !! NOWOŚĆ! BARDZO MOCNE! MHP BCAA 3300 120 tab. 4-1-1 Leucyna !! NOWOŚĆ! BARDZO MOCNE! (w Wyprzedaży tylko - 68,99 zł) Aminostar Actions Whey Gainer - 4500g Aminostar Actions Whey Gainer - 4500g (w Wyprzedaży tylko - 109,00 zł) HI TEC Glucosamin 100 kaps. HI TEC Glucosamin 100 kaps. (w Wyprzedaży tylko - 27,99 zł) Muscletech Nitro Tech Hardcore 28,5g x 30 - 855g Muscletech Nitro Tech Hardcore 28,5g x 30 - 855g (w Wyprzedaży tylko - 99,00 zł) Bio Tech USA CarboX - 500g Bio Tech USA CarboX - 500g (w Wyprzedaży tylko - 9,99 zł) (sorry mój ulubiony bot-post)
Napisano 24 Czerwiec 201113 l DoIt jest jak najbardziej dostępny, tyle, że nie dla leszczy. Wyewoluował, zyskał samoświadomość i teraz sam decyduje, z kim będzie współpracował. Punktem wyjścia do rozmowy są minimum 3 prace w srebrnej galerii lub jedna w złotej, ewentualnie 3 fronty i zaświadczenie z parafii, że jeszcze nie wierzysz w Światłowoda.
Napisano 24 Czerwiec 201113 l Olaf mało nie spadłem z krzesła jak to zobaczyłem :D Żółty też nieźle pojechał :)