jacko230 Napisano 29 Maj 2011 Share Napisano 29 Maj 2011 takie obrazy jak w gallery silver gold. post procesing jak wykonać, jak macie podajcie tutoriale pliss jak nazywa sie ten styl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 29 Maj 2011 Share Napisano 29 Maj 2011 sprecyzowanie twojego pytania zdecydowanie zwiekszylo by szanse na dostanie odpowiedzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEkoy Napisano 29 Maj 2011 Share Napisano 29 Maj 2011 dostosowywując się do autora generalnie jest to dobry styl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gnacik Napisano 29 Maj 2011 Share Napisano 29 Maj 2011 Ale to Silver Gallery Czy Gold ? Musisz zdecydować, srebrna jest dla cieniasów i generalnie takie pracki każdy tutaj robi na poczekaniu, gorzej z tą drugą galerią. Tam już trzeba trochę pomodelować, porenderować, szczypta postprodukcji i zrobione :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacko230 Napisano 30 Maj 2011 Autor Share Napisano 30 Maj 2011 ja chciałem właśnie jakieś filmiki jak zrobić postprodukcje render to takiego efektu jak w galeriach są pokazane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blinq Napisano 30 Maj 2011 Share Napisano 30 Maj 2011 Był kiedyś taki plugin DoIt, ale niestety już jest niedostępny... pozostaje spytać się wujka google, znaleźć kilka tutków i się najzwyczajniej w świecie nauczyć ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEkoy Napisano 30 Maj 2011 Share Napisano 30 Maj 2011 Ale to Silver Gallery Czy Gold ? Musisz zdecydować, srebrna jest dla cieniasów i generalnie takie pracki każdy tutaj robi na poczekaniu, gorzej z tą drugą galerią. Tam już trzeba trochę pomodelować, porenderować, szczypta postprodukcji i zrobione :-) Janusz nie zdradzaj naszych sekretów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 30 Maj 2011 Share Napisano 30 Maj 2011 ja chciałem właśnie jakieś filmiki jak zrobić postprodukcje render to takiego efektu jak w galeriach są pokazane jednym z powodow dla ktorych te obrazki sa w zlotej i srebrnej galerii jest to ze nie da sie ich zrobic po obejzeniu filmiku. Zwykle to w cholere nauki i pracy. Zacznij od wygooglania "jak samodzielnie zdobywac informacje" potem bedzie juz z gorki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
żółty Napisano 20 Czerwiec 2011 Share Napisano 20 Czerwiec 2011 a na serio to google ;] 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 22 Czerwiec 2011 Share Napisano 22 Czerwiec 2011 weź nie zdradzaj tajemnic firmowych! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 22 Czerwiec 2011 Share Napisano 22 Czerwiec 2011 No coż, w tej sytuacji polecam Ci odżywki, dodam miniaturki zdjęć aby łatwiej było wybrać: MHP BCAA 3300 120 tab. 4-1-1 Leucyna !! NOWOŚĆ! BARDZO MOCNE! MHP BCAA 3300 120 tab. 4-1-1 Leucyna !! NOWOŚĆ! BARDZO MOCNE! (w Wyprzedaży tylko - 68,99 zł) Aminostar Actions Whey Gainer - 4500g Aminostar Actions Whey Gainer - 4500g (w Wyprzedaży tylko - 109,00 zł) HI TEC Glucosamin 100 kaps. HI TEC Glucosamin 100 kaps. (w Wyprzedaży tylko - 27,99 zł) Muscletech Nitro Tech Hardcore 28,5g x 30 - 855g Muscletech Nitro Tech Hardcore 28,5g x 30 - 855g (w Wyprzedaży tylko - 99,00 zł) Bio Tech USA CarboX - 500g Bio Tech USA CarboX - 500g (w Wyprzedaży tylko - 9,99 zł) (sorry mój ulubiony bot-post) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 24 Czerwiec 2011 Share Napisano 24 Czerwiec 2011 DoIt jest jak najbardziej dostępny, tyle, że nie dla leszczy. Wyewoluował, zyskał samoświadomość i teraz sam decyduje, z kim będzie współpracował. Punktem wyjścia do rozmowy są minimum 3 prace w srebrnej galerii lub jedna w złotej, ewentualnie 3 fronty i zaświadczenie z parafii, że jeszcze nie wierzysz w Światłowoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 24 Czerwiec 2011 Share Napisano 24 Czerwiec 2011 Olaf mało nie spadłem z krzesła jak to zobaczyłem :D Żółty też nieźle pojechał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi