Napisano 1 Czerwiec 201113 l No to ja zacznę. Taka tam jaszczureczka. ~90 minut Edytowane 1 Czerwiec 201113 l przez Karakan
Napisano 2 Czerwiec 201113 l taki maly kameleon /czas z ~100min enjoy ;] @down, ja to robiłem przez extrude/rotacja bo jest tego mało, jakby było więcej to pewnie Curve Path bym użył, modyfikatory Array/Curve na cylinder. Na koniec trzeba by jeszcze lekko przeskalować czubek ogonka soft Blender ofc ;] Edytowane 4 Czerwiec 201113 l przez rice
Napisano 4 Czerwiec 201113 l taki maly kameleon /czas z ~100min enjoy ;] Jak łatwo i szybko zrobić taki ogon? wszystkie vertexy obracałeś ręcznie?
Napisano 4 Czerwiec 201113 l Możesz też zrobić extrude along spline na helixa i zmienić paramter taper by się zwężało. O ile to max.
Napisano 4 Czerwiec 201113 l Możesz też zrobić extrude along spline na helixa i zmienić paramter taper by się zwężało. O ile to max. Ja jadę na maya'i. I często przydało by się wygiąć coś wzdłuż splinu.
Napisano 5 Czerwiec 201113 l Smoku - dopełniamy się nawzajem, lol. http://www.indiependentportal.a60.us/grafiki/velociraptor.PNG Nie miałem czasu na dokończenie (szkoła :S), ale chciałem już opublikować. W dodatku majka mi się wykraszowała i nie chciało mi się od nowa sceny ustawiać. Model, ostrzegam, kijowy i nie "zszyty" :P. /Kurna, już dobre 3 miesiące nie modelowałem. A te 3 miechy temu powstał...ludek z minecrafta [...]/ Edytowane 5 Czerwiec 201113 l przez Arkhaor
Napisano 7 Czerwiec 201113 l Autor Wybaczcie to opóźnienie. Smoku masz nieregulaminowa pracę. Twój obraz jest szerszy niż 900 px Przymknąłem na to oko i zmniejszyłem rozmiary. SONDA
Napisano 7 Czerwiec 201113 l Dzięki, nie wiem jak to się stało może imageshack zmienił bo u mnie na kompie jest normalnie