Gość PrzemekP` Napisano 6 Czerwiec 2011 Napisano 6 Czerwiec 2011 (edytowane) Wiatm! Chyba już czas wyjść z ciemnego kącika i pokazać co sie wykrzesało po "kilku" godzinach pracy" :P Oto mój pierwszy w historii, w pełni oficjalny, widziany przez nielicznych, skromnie prezentowany lecz dla szerokiej widowni: DEMOREEL 2011! Enjoy! :) Edytowane 8 Czerwiec 2011 przez PrzemekP` dodanie obrazka
olaf Napisano 6 Czerwiec 2011 Napisano 6 Czerwiec 2011 ma potencjał. wyszlo fajnie. szkoda, ze montaż, materiały i postpro w tym transformersie takie słabe.
Gość Chrupek3D Napisano 6 Czerwiec 2011 Napisano 6 Czerwiec 2011 Oto mój pierwszy w historii, w pełni oficjalny, widziany przez nielicznych, skromnie prezentowany lecz dla szerokiej widowni: DEMOREEL 2011! Bartosz Wierzbięta Ci to pisał? ;) Podoba mi się podwodne miasteczko :-)
Papa Pio Napisano 7 Czerwiec 2011 Napisano 7 Czerwiec 2011 Świetna sprawa... ale musisz trochę jeszcze potrenować, bo kilka godzin na coś takiego to przesada =P :D ... w czym działasz?
tmdag Napisano 7 Czerwiec 2011 Napisano 7 Czerwiec 2011 Jezeli reel ten ma sluzyc znalezeniu pracy to proponuje - wywal muzyke, z 2ch minut skroc do jakis 30 sekund skupiajac sie tylko na tym co wg Ciebie jest najlepsze oraz przedstawia Twoje umiejetnosci w dziedzinie grafiki 3d w ktorej chcial bys pracowac (modeling / animacja / layout ... badz moze i generalist).
Polg Napisano 23 Czerwiec 2011 Napisano 23 Czerwiec 2011 plum fajne, nad animacja i renderingiem R8 przydaloby sie popracowac , wiecej dynamiki
velendil Napisano 28 Czerwiec 2011 Napisano 28 Czerwiec 2011 Tak jak kolega pisal, skroc do 30 sekund i wiecej dynamizmu jak na reel ! Bardzo fajne mechy : )
Reanimator Napisano 28 Czerwiec 2011 Napisano 28 Czerwiec 2011 Bardzo ladne. Przydaloby sie jakies walniecie na poczatku, bo jak zaczalem ogladac, to pomyslalem, ze slaby render samochodu. Pozniej sie okazalo co jest w tym najfajniejsze. Gdybym nie przeczytal wczesniej pozytywnych komentarzy, to bym najpewniej wylaczyl i duzo stracil.
Rekomendowane odpowiedzi