Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Wiatm!

Chyba już czas wyjść z ciemnego kącika i pokazać co sie wykrzesało po "kilku" godzinach pracy" :P

Oto mój pierwszy w historii, w pełni oficjalny, widziany przez nielicznych, skromnie prezentowany lecz dla szerokiej widowni: DEMOREEL 2011!

Enjoy! :)

Edytowane przez PrzemekP`
dodanie obrazka

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 3,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ma potencjał. wyszlo fajnie. szkoda, ze montaż, materiały i postpro w tym transformersie takie słabe.

Napisano

Oto mój pierwszy w historii, w pełni oficjalny, widziany przez nielicznych, skromnie prezentowany lecz dla szerokiej widowni: DEMOREEL 2011!

Bartosz Wierzbięta Ci to pisał? ;)

Podoba mi się podwodne miasteczko :-)

Napisano

Świetna sprawa... ale musisz trochę jeszcze potrenować, bo kilka godzin na coś takiego to przesada =P :D ... w czym działasz?

Napisano

Jezeli reel ten ma sluzyc znalezeniu pracy to proponuje - wywal muzyke, z 2ch minut skroc do jakis 30 sekund skupiajac sie tylko na tym co wg Ciebie jest najlepsze oraz przedstawia Twoje umiejetnosci w dziedzinie grafiki 3d w ktorej chcial bys pracowac (modeling / animacja / layout ... badz moze i generalist).

Napisano

plum fajne, nad animacja i renderingiem R8 przydaloby sie popracowac , wiecej dynamiki

Napisano

Tak jak kolega pisal, skroc do 30 sekund i wiecej dynamizmu jak na reel ! Bardzo fajne mechy : )

Napisano

Bardzo ladne. Przydaloby sie jakies walniecie na poczatku, bo jak zaczalem ogladac, to pomyslalem, ze slaby render samochodu. Pozniej sie okazalo co jest w tym najfajniejsze.

Gdybym nie przeczytal wczesniej pozytywnych komentarzy, to bym najpewniej wylaczyl i duzo stracil.