Napisano 6 Czerwiec 201113 l Wiatm! Chyba już czas wyjść z ciemnego kącika i pokazać co sie wykrzesało po "kilku" godzinach pracy" :P Oto mój pierwszy w historii, w pełni oficjalny, widziany przez nielicznych, skromnie prezentowany lecz dla szerokiej widowni: DEMOREEL 2011! Enjoy! :) Edytowane 8 Czerwiec 201113 l przez PrzemekP` dodanie obrazka
Napisano 6 Czerwiec 201113 l ma potencjał. wyszlo fajnie. szkoda, ze montaż, materiały i postpro w tym transformersie takie słabe.
Napisano 6 Czerwiec 201113 l Oto mój pierwszy w historii, w pełni oficjalny, widziany przez nielicznych, skromnie prezentowany lecz dla szerokiej widowni: DEMOREEL 2011! Bartosz Wierzbięta Ci to pisał? ;) Podoba mi się podwodne miasteczko :-)
Napisano 7 Czerwiec 201113 l Świetna sprawa... ale musisz trochę jeszcze potrenować, bo kilka godzin na coś takiego to przesada =P :D ... w czym działasz?
Napisano 7 Czerwiec 201113 l Jezeli reel ten ma sluzyc znalezeniu pracy to proponuje - wywal muzyke, z 2ch minut skroc do jakis 30 sekund skupiajac sie tylko na tym co wg Ciebie jest najlepsze oraz przedstawia Twoje umiejetnosci w dziedzinie grafiki 3d w ktorej chcial bys pracowac (modeling / animacja / layout ... badz moze i generalist).
Napisano 23 Czerwiec 201113 l plum fajne, nad animacja i renderingiem R8 przydaloby sie popracowac , wiecej dynamiki
Napisano 28 Czerwiec 201113 l Tak jak kolega pisal, skroc do 30 sekund i wiecej dynamizmu jak na reel ! Bardzo fajne mechy : )
Napisano 28 Czerwiec 201113 l Bardzo ladne. Przydaloby sie jakies walniecie na poczatku, bo jak zaczalem ogladac, to pomyslalem, ze slaby render samochodu. Pozniej sie okazalo co jest w tym najfajniejsze. Gdybym nie przeczytal wczesniej pozytywnych komentarzy, to bym najpewniej wylaczyl i duzo stracil.