Napisano 6 Czerwiec 201113 l Pewien komercyjny koncept który robiłem jakieś 2 miesiące temu. Jak to zawsze bywa klient wybrał najgorszą wersję. Ta którą prezentuje najbardziej mi się podoba. \ Edytowane 7 Czerwiec 201113 l przez cucsoniuss
Napisano 6 Czerwiec 201113 l Klamot na blogu autora masz wieksza rozdzialke, a co do samego koncepciku to calkiem fajna i sympatyczna postac ;)
Napisano 7 Czerwiec 201113 l Autor Uploaded with ImageShack.us Sorry za to że nie było widać, ale to wina imageshack. @Ola-f - jedyny minus, że w domu ma panią deseczkę.- nie rozumiem
Napisano 7 Czerwiec 201113 l @Ola-f - jedyny minus, że w domu ma panią deseczkę.- nie rozumiem Pani deska płaska jest ;) Dzięki za lepszą jakość (mam w domu taki sam śrubokręt).
Napisano 7 Czerwiec 201113 l @Ola-f - jedyny minus, że w domu ma panią deseczkę.- nie rozumiem Ma kobietę deskę ;) Dobre to było
Napisano 7 Czerwiec 201113 l Autor hehe - ok rozumiem @ Klamot: cieszę się że mamy w domu takie same śrubokręty :)
Napisano 7 Czerwiec 201113 l Przypomina mi to bajkę Ed, Edd i Eddy (mam nadzieję, że nie pochrzaniłem) w wersji PRO :) Produkt zachęcający i mega sympatyczny :)