mat946 Napisano 27 Czerwiec 2011 Napisano 27 Czerwiec 2011 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=kmQcdHcl40Q Pierwszy render reklamy (ustawienia renderowania słabsze oczywiscie). Co poprawić ? ruch kamery na pewno. Edytowane 27 Czerwiec 2011 przez mat946
olaf Napisano 27 Czerwiec 2011 Napisano 27 Czerwiec 2011 o fak. mysle ze opuściliście kilka etapów produkcji przed renderem. Zróbcie story czy tam screen boardy, bo tak nie moze byc. Bardziej wyćwiczeni w reklamówkach moze coś napiszą.
mat946 Napisano 27 Czerwiec 2011 Autor Napisano 27 Czerwiec 2011 opuściliście ... Chciałbym mieć story. Wiem, że to shit, robię to samemu, dostałem od producenta offa i zarys, tzn. serek ma płynąć serkową rzeką, dopłynąć do znaku i zaprezentować wszystkie serki.
olaf Napisano 27 Czerwiec 2011 Napisano 27 Czerwiec 2011 chodzi o shoty. nie mozna tego puścić z jednego ujęcia bo wszyscy zmienią kanał. No chyba ze bedzie leciało w telewizji trwam, to ok wpisze się w dynamikę ;) nie wiem o co komon, ale chyba producent nie traktuje siebie powaznie. Koszt produkcji w poroznaniu do kosztów emisji i tak nie jest tak istotny, więc moglby synąc na stryboardzistę. Mam nadzieję ze IVONĘ zastąpi lektor :D
Vega Napisano 27 Czerwiec 2011 Napisano 27 Czerwiec 2011 Witam, proszę zmienić nazwę tematu na zgodną z regulaminem działu WIP. Nazwę tematu możesz zmienić edytując pierwszy post. Edycja -> Wyślij (Zaawansowane).
mat946 Napisano 27 Czerwiec 2011 Autor Napisano 27 Czerwiec 2011 Cenna uwaga ola-f. Uczę się dopiero animacji 3d.
Traitor Napisano 27 Czerwiec 2011 Napisano 27 Czerwiec 2011 (edytowane) Rozumiem, ze to dopiero animatic a nie render? Bo jezeli render to klient Ci tego nie przepusci. Poza tym kamera fatalna, zrob ciecia. Edytowane 27 Czerwiec 2011 przez Traitor
olaf Napisano 27 Czerwiec 2011 Napisano 27 Czerwiec 2011 hej, takie szybkie 15min tego jak bym widział animację z podziałem na 4ujęcia. W czwartym spokojnie nadpływają packshooty w kadr. W animaticu pewnie należałoby dodać jeszcze ze 2 ujęcia ale mam co robić więc tylko rzucam sugestię.
Marvin Napisano 27 Czerwiec 2011 Napisano 27 Czerwiec 2011 Bo jezeli render to klient Ci tego nie przepusci. Oj niekoniecznie. Wiele reklam na takim poziomie leci w telewizjach regionalnych.
blinq Napisano 27 Czerwiec 2011 Napisano 27 Czerwiec 2011 Oj niekoniecznie. Wiele reklam na takim poziomie leci w telewizjach regionalnych. Oh aż tak źle to chyba nie jest ;) Ola-f dobrze prawi - podziel to na ujęcia. I koniecznie popracuj nad tym renderem i shaderami. Powodzenia!
Inky Napisano 27 Czerwiec 2011 Napisano 27 Czerwiec 2011 Witam Ja tylko napisze że chmurki poruszają się psychodelicznie, mają niezłego speeda... Pozdrawiam i życzę powodzenia w projekcie, bo roboty jest trochę...
Rekomendowane odpowiedzi