Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 10
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Napisano

o fak. mysle ze opuściliście kilka etapów produkcji przed renderem. Zróbcie story czy tam screen boardy, bo tak nie moze byc. Bardziej wyćwiczeni w reklamówkach moze coś napiszą.

Napisano

opuściliście ... Chciałbym mieć story. Wiem, że to shit, robię to samemu, dostałem od producenta offa i zarys, tzn. serek ma płynąć serkową rzeką, dopłynąć do znaku i zaprezentować wszystkie serki.

Napisano

chodzi o shoty. nie mozna tego puścić z jednego ujęcia bo wszyscy zmienią kanał. No chyba ze bedzie leciało w telewizji trwam, to ok wpisze się w dynamikę ;)

nie wiem o co komon, ale chyba producent nie traktuje siebie powaznie. Koszt produkcji w poroznaniu do kosztów emisji i tak nie jest tak istotny, więc moglby synąc na stryboardzistę. Mam nadzieję ze IVONĘ zastąpi lektor :D

Napisano

Witam,

proszę zmienić nazwę tematu na zgodną z regulaminem działu WIP. Nazwę tematu możesz zmienić edytując pierwszy post. Edycja -> Wyślij (Zaawansowane).

Napisano (edytowane)

Rozumiem, ze to dopiero animatic a nie render? Bo jezeli render to klient Ci tego nie przepusci.

Poza tym kamera fatalna, zrob ciecia.

Edytowane przez Traitor
Napisano

hej, takie szybkie 15min tego jak bym widział animację z podziałem na 4ujęcia. W czwartym spokojnie nadpływają packshooty w kadr. W animaticu pewnie należałoby dodać jeszcze ze 2 ujęcia ale mam co robić więc tylko rzucam sugestię.

storyB.jpg

Napisano
Oj niekoniecznie. Wiele reklam na takim poziomie leci w telewizjach regionalnych.

Oh aż tak źle to chyba nie jest ;)

Ola-f dobrze prawi - podziel to na ujęcia. I koniecznie popracuj nad tym renderem i shaderami.

Powodzenia!

Napisano

Witam

Ja tylko napisze że chmurki poruszają się psychodelicznie, mają niezłego speeda...

Pozdrawiam i życzę powodzenia w projekcie, bo roboty jest trochę...