adek Napisano 3 Lipiec 2011 Napisano 3 Lipiec 2011 Zachęcam do obejrzenia krótkiego filmu animowanego pochodzącego z francuskiej szkoły Supinfocom pt. "Telegraphics". Dosyć ciekawe zastosowanie grafiki komputerowej i myślę, że udana próba przedstawienia stylu "retro". Autorami filmu jest czterech studentów: Antoine Delacharlery, Léopold Parent, Lena Schneider oraz Thomas Thibault. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1859
Artur Paprocki Napisano 3 Lipiec 2011 Napisano 3 Lipiec 2011 Świetne. Kompletnie przyswoiłem ten para-dokument i oglądałem jak Discovery. Dobry pomysł i świetna realizacja. No i polski akcent wypas.
kolaborant Napisano 3 Lipiec 2011 Napisano 3 Lipiec 2011 Ciekawy, lekki w odbiorze, nie przekombinowany - inspirujący.
MaxymilianMax Napisano 3 Lipiec 2011 Napisano 3 Lipiec 2011 (edytowane) za... musi byc ta szkoła.. pomysł i wykonanie na genialnym poziomie. Edytowane 3 Lipiec 2011 przez Adek
imprecis Napisano 4 Lipiec 2011 Napisano 4 Lipiec 2011 Dawno nie widziałem czegoś tak dobrego. Pomysł i wykonanie rewelacyjne!
Rekomendowane odpowiedzi