fioleczek1 Napisano 8 Lipiec 2011 Share Napisano 8 Lipiec 2011 (edytowane) witam, ostatnio zrobiony projekcik w 3ds i vray, co moznaby waszym zdaniem jeszcze podrasować, jakieś poprawki i uwagi, bedę wdzięczny, Edytowane 8 Lipiec 2011 przez fioleczek1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 8 Lipiec 2011 Share Napisano 8 Lipiec 2011 Można pobrudzić naboje za pomocą VrayDirt. Prosta ale fajna robota! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kellyq Napisano 8 Lipiec 2011 Share Napisano 8 Lipiec 2011 trochę bym przetłoczył na zewnątrz blachę nad spłonką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goran Napisano 8 Lipiec 2011 Share Napisano 8 Lipiec 2011 Wg mnie jest za duży blur na obszrach poza centrum sceny ( na napisie nad tarczą szczególnie to widać) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 8 Lipiec 2011 Share Napisano 8 Lipiec 2011 Witam, proszę zmienić nazwę tematu na zgodną z regulaminem działu WIP. Nazwę tematu możesz zmienić edytując pierwszy post. Edycja -> Wyślij (Zaawansowane). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pauloos Napisano 8 Lipiec 2011 Share Napisano 8 Lipiec 2011 Witaj! Jeśli to ma być amunicja .32 S&W wad cutter to zupełnie nie tak ona wygląda. Tutaj masz zdjęcie jak wygląda w rzeczywistości: http://www.auctionarms.com/search/displayitem.cfm?itemnum=10155208 Jeśli zamierzałeś pokazać po prostu parę kulek, to bym pogrubił kryzy, zlikwidował otok wokół spłonki i trochę wydłużył pociski bo teraz wyglądają jakby ktoś je wepchnął do środka łuski. No i tak jak ktoś już wyżej wspominał amunicja rzadko kiedy jest tak czysta;) A już szczególnie środek wystrzelonej łuski, jest w niej pełno czarnej sadzy. A tarcza super, tu bym nic nie zmieniał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zernat Napisano 8 Lipiec 2011 Share Napisano 8 Lipiec 2011 A ja mam pytanie jak wyżłobiłeś napisy "GFL ..." wklęśle ? Jaką funkcją ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fioleczek1 Napisano 8 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2011 A ja mam pytanie jak wyżłobiłeś napisy "GFL ..." wklęśle ? Jaką funkcją ? napis jako text w maxie, wyextrudowany i potem wycięty boleanem, a jesli chodzi o model amunicji, to w sumie celem było zrobienie paru kulek, bez scisłego trzymania się jak wygląda w rzeczywistości, akurat miałem taką łuskę i stąd ten napis, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zernat Napisano 9 Lipiec 2011 Share Napisano 9 Lipiec 2011 To znalazłem w pomocy Max'a Select an object. Create panel (Geometry) Compound Objects Object Type rollout Boolean Select an object. Create menu Compound Boolean Ale nie rozumiem, jaki Create Panel ? Gdzie to jest ? Mógłbyś mi powiedzieć jak posługiwać się tym booleanem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fioleczek1 Napisano 11 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2011 To znalazłem w pomocy Max'a Ale nie rozumiem, jaki Create Panel ? Gdzie to jest ? Mógłbyś mi powiedzieć jak posługiwać się tym booleanem ? pod tym linkiem jest ładnie wytłumaczone, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi