Baton Napisano 27 Czerwiec 2004 Napisano 27 Czerwiec 2004 Witam :) Chcialem poddac pod wasza krytyke moja druga pracke zamieszczona na forum, jest to korytarz. Licze na obiektywne opinie, choc niezbyt brutalne ;d
Eko Napisano 27 Czerwiec 2004 Napisano 27 Czerwiec 2004 Fajne. To jest korytarz szpietalny, bo tak czysto wszedzie? Jeszcze ten bump na scianach za duzy. Co do samego renderingu to w naroznikach miedzy scianami a sufitem babole sa. I jeszcze ta gasnica cos mi nie pasuje (nie wiem czemu), bardzo rzuca sie w oczy
Baton Napisano 27 Czerwiec 2004 Autor Napisano 27 Czerwiec 2004 Mial to byc korytarz przychodni i miala jeszcze dojsc lawka. Niestety nie starczylo mi nerwow na dokonczenie :)
Damian Napisano 27 Czerwiec 2004 Napisano 27 Czerwiec 2004 no calkiem teges, ale pare wad jest, pozwole sobie wymienić: bump, na scianie, - tak jak pisal przedmowca, gasnica.. osamotniona taka biedna :) i to swiatlo, moze warto by bylo zrezygnowas z czegos? samo okno albo samo sztuczne? bo troche sie nie czyta ;) no i \"babole\", trza je wydlubać.
chveti Napisano 28 Czerwiec 2004 Napisano 28 Czerwiec 2004 nieźle , błędy wymienili juz , scenka prezentuje się tak nawet realistycznie , prawie...
adriansan Napisano 28 Czerwiec 2004 Napisano 28 Czerwiec 2004 nie wiem czemu wszyscy się zawsze czepiają ze \"babole\" w narożnikach... spójrz człowieku na taki korytarz w realu, nigdy nie masz tak ze jest idealnie i ze masz zawsze pięknie wygładzone... w takich zwyklych powieszczeniach tynkowanycvh sa babbole w narożniku, na ścianach... zależy jak światło padnie.... bardzo fajna pracka:)
Marcin Napisano 28 Czerwiec 2004 Napisano 28 Czerwiec 2004 Przydala by sie jeszcze jakas widoczna klamka w drzwiach albo chociaz taki typowy szpitalny uchwyt jak dlamnie to jakos za prosto moze jakies np. strzalki drogi ewakuacyjnej lub jakies 1-2 obrazki .... jak dlamnie super.....
banan_men Napisano 28 Czerwiec 2004 Napisano 28 Czerwiec 2004 1. Zwiększ Sampling!!!! 2.Gasnica wyglada jak 2d 3. Jesli chcesz zrobić materiał farby olejnej to zmniejsz bumpa
mkk3a Napisano 28 Czerwiec 2004 Napisano 28 Czerwiec 2004 1) białe odbicie na butli wygląda źle 2) ta butla faktycznie troche dziwnie wygląda sama w kącie - jakby stała tam za karę :) 3) czemu całość jest obrócona w prawo?
Damian Napisano 28 Czerwiec 2004 Napisano 28 Czerwiec 2004 a to prawda, przydal by sie drewniany uchwyt i ławka - taka gowniana szczebelkowa niewygodna jak to w przychodniach. a moze wyczarojesz jeszcze starą PRL\'owską pielęgniarę z bojnym wąsem? klimacik by sie zrobil całkiem tegesowy :)
Mulczas Napisano 28 Czerwiec 2004 Napisano 28 Czerwiec 2004 od kiedy gasnice sa takie ciemne i tak odbijaja swiatlo? ;P reszta j/w
sith_LORD Napisano 28 Czerwiec 2004 Napisano 28 Czerwiec 2004 taki obrazek to dobry początek do wipa.. moim zdaniem troszkę za wcześnie w gallery wylądowało
Wielka_Siostra Napisano 28 Czerwiec 2004 Napisano 28 Czerwiec 2004 Podoba mi się ten sraczkowaty, realistyczny kolorek;-P Babole też mi się podobają, jest przynajmniej trochę mniej czysto:-) Najbardziej razi mniej bump i te niesamowite odblaski czerwone od gaśnicy, jakby tam przed chwilą ktoś się na podłodze wykrwawił;-) Dobrze, że to szpital;-) Pozdrawiam
Beatou Napisano 28 Czerwiec 2004 Napisano 28 Czerwiec 2004 Ta przychodnia przypomina mi dzieciństwo ;] Pamiętam właśnie wąsatą pielęgniarkę w bojowym nastroju ;] NO i jeszcze ta ławka... chyba była zrobiona z jakiegoś łużka. Trochę tego brakuje... Co do wad to 1.bump na ścianie 2.gaśnica... zrób jakoś tak realnie (zdjęcie czy coś) 3.za oknem tak jakby obcy wylądowali Poza tym te babole są cool... syfek jak w realu ;] Jeszcze tylko miejscami popękana farba i jakbyś chciał zrobić horror to krew na ścianach i ślady ciągnietego ciała na podłodze
MareG Napisano 29 Czerwiec 2004 Napisano 29 Czerwiec 2004 Kadr nieco odcentralnic - przycinajac z lewej ta pusta sciane... Fugi sa za szerokie, kobiety by sobie nogi powyłamywaly na obcasach;) Poza tym troche przytlaczajaco - sufit na 250cm to korytarz szpitalny nie moze byc! Ale podoba mi sie realizm oswietlenia, do tego dobre materialy (oprocz czerwonej farby gasnicy) - Pozytywnie! Hehe kadr sie wali nieco na prawo, ale nie bralbym tego tutaj jako blad - wrecz przeciwnie wyglada to bradziej przekonujaco, jak \"obraz\" naturalnie zarejestrowany przez amatora ;) Pozdrawiam [Wyedytowany dnia 29-6-2004 > MareG]
Baton Napisano 30 Czerwiec 2004 Autor Napisano 30 Czerwiec 2004 Hehe, dziekuje za wszystkie komentarze, przed wami sie chyba nic nie ukryje :)
SiD Napisano 1 Lipiec 2004 Napisano 1 Lipiec 2004 Z okana za bardzo swieci jak dla mnie, a sama butla zabardzo odbija swój czerwony na sciany i podloge... swiatla sa jak z animacji malo w nich realizmu oswietleniowego .... I doradzal bym zrobic to bardziej mrocznie , na posadzdzie rac plamy krwi od ostatnich drzwi jak by krwawiace cialo ktosz tam zaciágnol :P
max_1989 Napisano 3 Lipiec 2004 Napisano 3 Lipiec 2004 Nie bende za dużo narzekać :) powiem to tak, jeśli by zobaczyła to osoba nieznająca się na grafice zapewne pomyślała by że to kiepskiej jakości zdjęcie :)
Rekomendowane odpowiedzi