no_te Napisano 15 Lipiec 2011 Share Napisano 15 Lipiec 2011 (edytowane) Witam Po wielu miesiącach zmagań udało mi się zakończyć mój pierwszy duży projekt, jakim jest film animowany pt "Pan W. zmienia świat". Pomimo pewnych niedociągnięć, postanowiłem podzielić się z Wami tym co udało mi się stworzyć: muzyka/sfx - Jan "Jog" Grochowski Życzę miłego oglądania Mateusz Hezner Edytowane 17 Lipiec 2011 przez no_te Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekt186 Napisano 21 Lipiec 2011 Share Napisano 21 Lipiec 2011 może technicznie jest jak jest ale muszę przyznać że ma klimat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thegame Napisano 25 Lipiec 2011 Share Napisano 25 Lipiec 2011 Szczerze mówiąc niezbyt zrozumiałem film... co on takiego zmienia w tym świecie? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krashai Napisano 12 Sierpień 2011 Share Napisano 12 Sierpień 2011 Podoba mi się klimat. Lecz właśnie też nie zrozumiałem o co w tym biega ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość RafalPL Napisano 12 Sierpień 2011 Share Napisano 12 Sierpień 2011 i się chłop rozpił Ciekawe tylko przeslanie mogło by być bardziej wyraźne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no_te Napisano 14 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2011 Odpowiadając na pytanie to oczywiście Pan W. nic w świecie nie zmienia, raczej przenosi się z jednej rzeczywistości w drugą. Co do samego zakończenia to w pewnym sensie jest ono otwarte. Pan W. nadużywając alkoholu "traci" swoją głowę, a budząc się następnego dnia ma już całkiem nową. Taka zmiana charakteru z ludzkiego na bardziej koci - czy lepszy czy gorszy to już kwestia dyskusyjna. Ciesze, się że klimat jest wyczuwalny. pzdr MH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juzwa Napisano 15 Sierpień 2011 Share Napisano 15 Sierpień 2011 hiehie, gratuluje ukonczenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przems Napisano 15 Sierpień 2011 Share Napisano 15 Sierpień 2011 dla mnie też ma ładny klimat, i to wieloznaczne zakończenie;) bardzo lubię takie eksperymenty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Degustator Napisano 26 Grudzień 2011 Share Napisano 26 Grudzień 2011 ja to odebrałem jako pan W. = Pan Wódka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sunedge Napisano 27 Grudzień 2011 Share Napisano 27 Grudzień 2011 (edytowane) Pan W. rusza sie jak te kukielki na sznurkach zawieszone - nie widzialem jeszcze tak animowanych łapek, fajnie. Swietna muzyka jest, w sumie najbardziej ona mi sie spodobala :) Nie spodobaly mi sie natomiast kieliszki i flaszka - material troche zbyt "realny", klocil mi sie z reszta swiata. No i na koniec - gratulacje ukonczenia :) Edytowane 27 Grudzień 2011 przez Sunedge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walmord Napisano 27 Grudzień 2011 Share Napisano 27 Grudzień 2011 (edytowane) podobało się, jest w tym pomysł, klimat, humor, zaskoczenie i to co lubię najbardziej czyli zakończenia które widza sam sobie musi dopowiedzieć po swojemu, ja sobie oczywiście dorabiam na koniec teorie która nadaje temu sens i jest pewnie równie dobre jak każda inna :) Fajnie że zaczynasz od stawiania na pomysł i sposób na jego opowiedzenie, a nie od razu na dopieszczanie jakichś "wodotrysków" które po za tym że ładnie wyglądają to nie mają żadnego sensu. Edytowane 27 Grudzień 2011 przez walmord Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 8 Styczeń 2012 Share Napisano 8 Styczeń 2012 tez mi się podoba i pomysł git he he to takie polskie, nach...ać się i marzyć i tak w koło Macieju. Fajna jest też ta jego lękliwość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi