Napisano 15 Lipiec 201113 l Witam Po wielu miesiącach zmagań udało mi się zakończyć mój pierwszy duży projekt, jakim jest film animowany pt "Pan W. zmienia świat". Pomimo pewnych niedociągnięć, postanowiłem podzielić się z Wami tym co udało mi się stworzyć: muzyka/sfx - Jan "Jog" Grochowski Życzę miłego oglądania Mateusz Hezner Edytowane 17 Lipiec 201113 l przez no_te
Napisano 25 Lipiec 201113 l Szczerze mówiąc niezbyt zrozumiałem film... co on takiego zmienia w tym świecie? :D
Napisano 12 Sierpień 201113 l Podoba mi się klimat. Lecz właśnie też nie zrozumiałem o co w tym biega ;p
Napisano 12 Sierpień 201113 l i się chłop rozpił Ciekawe tylko przeslanie mogło by być bardziej wyraźne.
Napisano 14 Sierpień 201113 l Autor Odpowiadając na pytanie to oczywiście Pan W. nic w świecie nie zmienia, raczej przenosi się z jednej rzeczywistości w drugą. Co do samego zakończenia to w pewnym sensie jest ono otwarte. Pan W. nadużywając alkoholu "traci" swoją głowę, a budząc się następnego dnia ma już całkiem nową. Taka zmiana charakteru z ludzkiego na bardziej koci - czy lepszy czy gorszy to już kwestia dyskusyjna. Ciesze, się że klimat jest wyczuwalny. pzdr MH
Napisano 15 Sierpień 201113 l dla mnie też ma ładny klimat, i to wieloznaczne zakończenie;) bardzo lubię takie eksperymenty
Napisano 27 Grudzień 201113 l Pan W. rusza sie jak te kukielki na sznurkach zawieszone - nie widzialem jeszcze tak animowanych łapek, fajnie. Swietna muzyka jest, w sumie najbardziej ona mi sie spodobala :) Nie spodobaly mi sie natomiast kieliszki i flaszka - material troche zbyt "realny", klocil mi sie z reszta swiata. No i na koniec - gratulacje ukonczenia :) Edytowane 27 Grudzień 201113 l przez Sunedge
Napisano 27 Grudzień 201113 l podobało się, jest w tym pomysł, klimat, humor, zaskoczenie i to co lubię najbardziej czyli zakończenia które widza sam sobie musi dopowiedzieć po swojemu, ja sobie oczywiście dorabiam na koniec teorie która nadaje temu sens i jest pewnie równie dobre jak każda inna :) Fajnie że zaczynasz od stawiania na pomysł i sposób na jego opowiedzenie, a nie od razu na dopieszczanie jakichś "wodotrysków" które po za tym że ładnie wyglądają to nie mają żadnego sensu. Edytowane 27 Grudzień 201113 l przez walmord
Napisano 8 Styczeń 201213 l tez mi się podoba i pomysł git he he to takie polskie, nach...ać się i marzyć i tak w koło Macieju. Fajna jest też ta jego lękliwość