JoseConseco Napisano 24 Lipiec 2011 Napisano 24 Lipiec 2011 (edytowane) Tematu nie trzeba traktować dosłownie: - może być gruba ryba - może być gruby zwierz - może być np. zły szef mafii itp. Zachęcam do udziału. Edytowane 24 Lipiec 2011 przez Vega
lukanus Napisano 24 Lipiec 2011 Napisano 24 Lipiec 2011 super:) a ten pies w tle planszy jest fantastyczny :D
JoseConseco Napisano 24 Lipiec 2011 Autor Napisano 24 Lipiec 2011 grubo lukanus. Przy okazji co się stało z poprzednim awatarem? Lepszy był. Nie wiem czy temat może nie za luźny i nie ograniczyć tylko do ryb...
olaf Napisano 24 Lipiec 2011 Napisano 24 Lipiec 2011 lukanus swietne, nawet mnie zainspirowało ale jak zwykle mam co robić :/
lukanus Napisano 24 Lipiec 2011 Napisano 24 Lipiec 2011 dzięki panowie :) pozytywne zaskoczenie, bo nie spodziewałem się jakiegokolwiek odzewu :) @Jose, zmęczył mnie :( może kiedyś wróci... :) @ola-f, skrobnąłbyś coś w przerwie na kanapkę, choćby od niechcenia :) @Hatt3r, głowa w sculptrisie, reszta w Zetce. materiał z zetki. pozdr.
lukanus Napisano 25 Lipiec 2011 Napisano 25 Lipiec 2011 (edytowane) i kolejna nocna skrobanka . dość luźna interpretacja tego konceptu, kilku fotek z google'a i własnych wyobrażeń :) łeb w sculptrisie, reszta Zbrush (liczę, że Sculptris w końcu doczeka się normalnej obsługi alpha brushy...) .jeszcze mam zapas 1h20min, więc jak coś to doradzać, prawić i wytykać. pozdr. Edytowane 25 Lipiec 2011 przez lukanus
Gość fishinthewater Napisano 25 Lipiec 2011 Napisano 25 Lipiec 2011 mistrz! @lukanus poka jak to robisz, nagraj wideło, chętnie oglądne i podpatrze flowa ;)
lukanus Napisano 1 Sierpień 2011 Napisano 1 Sierpień 2011 taki fajny temat, a taki mały ruch :( to pewnie przez wakacje... pozdr.
JoseConseco Napisano 2 Sierpień 2011 Autor Napisano 2 Sierpień 2011 (edytowane) Ostatni najbardziej mi się dodoba. Może przez dodanie prostych odcienii szarości... Spróbuję coś wrzucić, aby zrobić trochę ruchu, bo faktycznie speedsculpting ostatnio coś kiepsko ciągnie. Edit: I końcowa wersja dla zainterresowanych już poza konkursem: Edytowane 2 Sierpień 2011 przez JoseConseco
lukanus Napisano 2 Sierpień 2011 Napisano 2 Sierpień 2011 ekstra :D model pomalowany w Sculptrisie? btw. ryba traci się trochę na tym czarnym tle.
JoseConseco Napisano 2 Sierpień 2011 Autor Napisano 2 Sierpień 2011 Ta w sculptrisie - kolor i 90% lepienia. Render w mitsubie. Sorki za zaśmiecanie ale czy teraz lepiej?:
Bany1991 Napisano 3 Sierpień 2011 Napisano 3 Sierpień 2011 lukanus, widzę ze faktycznie pod pasował temat. Niezłe sculpty. A ja tak po za konkursem, spróbowałem zrobić coś pod temat ale z prawdziwej gliny. 2-gie podejście w zyciu;)
vrocker Napisano 7 Sierpień 2011 Napisano 7 Sierpień 2011 Ode mnie taki szybki wieloryb, baza z zsphere robiona pod płetwala błękitnego został spoty zapas czasu, ale wrzucam już taki jaki jest.
lukanus Napisano 8 Sierpień 2011 Napisano 8 Sierpień 2011 szkoda, że znowu nie obrodziło pracami :( do sondy, jak się pojawi, wstawiam przedostatnią pracę. pozdr.
Gość fishinthewater Napisano 8 Sierpień 2011 Napisano 8 Sierpień 2011 szkoda, że znowu nie obrodziło pracami :( ... co się dziwić jak już na starcie zniechęciłeś konkurencję;)
vrocker Napisano 8 Sierpień 2011 Napisano 8 Sierpień 2011 co się dziwić jak już na starcie zniechęciłeś konkurencję;) e tam, lepiej robić cokolwiek niż nie robić bo ktoś wrzucił coś fajnego :P
Gość fishinthewater Napisano 8 Sierpień 2011 Napisano 8 Sierpień 2011 na mnie nie patrz ja akurat robie ale nie na speeda ;p o TU
Rekomendowane odpowiedzi