Napisano 24 Lipiec 201113 l Tematu nie trzeba traktować dosłownie: - może być gruba ryba - może być gruby zwierz - może być np. zły szef mafii itp. Zachęcam do udziału. Edytowane 24 Lipiec 201113 l przez Vega
Napisano 24 Lipiec 201113 l Autor grubo lukanus. Przy okazji co się stało z poprzednim awatarem? Lepszy był. Nie wiem czy temat może nie za luźny i nie ograniczyć tylko do ryb...
Napisano 24 Lipiec 201113 l dzięki panowie :) pozytywne zaskoczenie, bo nie spodziewałem się jakiegokolwiek odzewu :) @Jose, zmęczył mnie :( może kiedyś wróci... :) @ola-f, skrobnąłbyś coś w przerwie na kanapkę, choćby od niechcenia :) @Hatt3r, głowa w sculptrisie, reszta w Zetce. materiał z zetki. pozdr.
Napisano 25 Lipiec 201113 l i kolejna nocna skrobanka . dość luźna interpretacja tego konceptu, kilku fotek z google'a i własnych wyobrażeń :) łeb w sculptrisie, reszta Zbrush (liczę, że Sculptris w końcu doczeka się normalnej obsługi alpha brushy...) .jeszcze mam zapas 1h20min, więc jak coś to doradzać, prawić i wytykać. pozdr. Edytowane 25 Lipiec 201113 l przez lukanus
Napisano 25 Lipiec 201113 l mistrz! @lukanus poka jak to robisz, nagraj wideło, chętnie oglądne i podpatrze flowa ;)
Napisano 2 Sierpień 201113 l Autor Ostatni najbardziej mi się dodoba. Może przez dodanie prostych odcienii szarości... Spróbuję coś wrzucić, aby zrobić trochę ruchu, bo faktycznie speedsculpting ostatnio coś kiepsko ciągnie. Edit: I końcowa wersja dla zainterresowanych już poza konkursem: Edytowane 2 Sierpień 201113 l przez JoseConseco
Napisano 2 Sierpień 201113 l ekstra :D model pomalowany w Sculptrisie? btw. ryba traci się trochę na tym czarnym tle.
Napisano 2 Sierpień 201113 l Autor Ta w sculptrisie - kolor i 90% lepienia. Render w mitsubie. Sorki za zaśmiecanie ale czy teraz lepiej?:
Napisano 3 Sierpień 201113 l lukanus, widzę ze faktycznie pod pasował temat. Niezłe sculpty. A ja tak po za konkursem, spróbowałem zrobić coś pod temat ale z prawdziwej gliny. 2-gie podejście w zyciu;)
Napisano 7 Sierpień 201113 l Ode mnie taki szybki wieloryb, baza z zsphere robiona pod płetwala błękitnego został spoty zapas czasu, ale wrzucam już taki jaki jest.
Napisano 8 Sierpień 201113 l szkoda, że znowu nie obrodziło pracami :( do sondy, jak się pojawi, wstawiam przedostatnią pracę. pozdr.
Napisano 8 Sierpień 201113 l szkoda, że znowu nie obrodziło pracami :( ... co się dziwić jak już na starcie zniechęciłeś konkurencję;)
Napisano 8 Sierpień 201113 l co się dziwić jak już na starcie zniechęciłeś konkurencję;) e tam, lepiej robić cokolwiek niż nie robić bo ktoś wrzucił coś fajnego :P