Orion Napisano 2 Lipiec 2004 Napisano 2 Lipiec 2004 Przeważnie nogi zostają nietknięte. Moja teoria: smród dusi ogień, więc panowie od dzisiaj niemyjemy się :)
rowr Napisano 2 Lipiec 2004 Napisano 2 Lipiec 2004 hehe dobry smrod nie jest zly Orion ty to bys sie nadawal na wampira energetycznego :)
TIMOTI Napisano 2 Lipiec 2004 Autor Napisano 2 Lipiec 2004 Shadow tego nieda sie naukowo wytlumaczyc :P Rowr grypy w to nie mieszaj :P nie no logika nie cwiczysz nie wyjdziesz ! A takiego poradnika niema ale jak tak bardo Ci zalezy zeby szybko mozesz jakos skoczyc np z wierzowca i wtedy juz bedziesz w astralu :P
rowr Napisano 2 Lipiec 2004 Napisano 2 Lipiec 2004 hehe ty mi dwa razy nie powtarzaj wsrod kumpli jestem znany ze swoich sklonnosci samobujczych ,ciekawosci i glupoty :D
Orion Napisano 2 Lipiec 2004 Napisano 2 Lipiec 2004 Wszystko się da wytłumaczyć ale zależy kiedy. Wieżowiec = one way ticket :)
Shahow Napisano 2 Lipiec 2004 Napisano 2 Lipiec 2004 Ja nie widziałem, ale czuje, ze moge to doświadczyć. Raz czytałem, że płomien rozpoczyna się na klatce piersiowej, jest koloru niebieskiego i szybko pochłania ofiarę. To była chyba wersja fantastic :D
rowr Napisano 2 Lipiec 2004 Napisano 2 Lipiec 2004 podobno w wielkiej brytani roczni 200 osob ulega samo spaleniu ciekawa jest sprawa ze podczas samospalenia nawet kosci sa zweglone co normalnie jest trudno zrobic [Wyedytowany dnia 2-7-2004 > rowr]
SansSerif Napisano 2 Lipiec 2004 Napisano 2 Lipiec 2004 wiecie ostatnio gdzies slyszalem o jakims fajnym portaliku dla takiej wesolej mlodziezy lubiacej podobne do waszej dyskusje. nic nie sugeruje ale moze... :]
Shahow Napisano 2 Lipiec 2004 Napisano 2 Lipiec 2004 rowr: skąd to info ??? jestem zaszokowany :P Dziś czytałem o facetach w czerni :P tylko ze to nie agenci zemscy tylko z ANOTHER WORLD. Wpadają do gości, którzy sie zajmują ufologią i coś pieprzą. Gdy cos pójdzie nie po ich mysli to zaczynają grozić, co jednak nigdy nie jest realizowane. Według opisu jednego swiadka obcy nie maja brwii, biała skóra, usta również. Płytki głos i wogóle dziwna mowa. Raz był przypdaek gdzie takiemu jednemu bolał brzuch (wrzody :D ) i jakaś gospodyni dała mu galaretke. On ją próbował wypić, wiec ona dała mu łyżeczke. On jendak musiał się uczyc ją obsługiwać.
rowr Napisano 2 Lipiec 2004 Napisano 2 Lipiec 2004 teoria samozaplonu 1. w komorkach znajduja sie mitochondria czy jakos tak ,ktore zaopatruja cialo w energie po przez mikro procesy chemiczne 2.jesli jedna z mito... jest uszkodzona moze zbyt duzo energi nagromadzic i spowodowac wybuch tlenu i wodoru 3.w ten sposob zachodzi reakcja lancuchowa reszta milo... przejmuje energie z eksplozji i tez bumm 4.nastepnie komorka pod wpywem wybuchu w jej wnetrzu tez eksploduje wywolujac nastepna reakcje lancuchowa inne komurki przejmuja enegie i bummm 5.miesnie i nazady wewnetrzne szlag trafia i ulegaja spaleniu... No i mamy naukowo wyjasniony samozaplon:) Shahow->gdzies to wyczytalem kiedys:D [Wyedytowany dnia 2-7-2004 > rowr]
Orion Napisano 2 Lipiec 2004 Napisano 2 Lipiec 2004 shadow, zagłębiasz się w takie rejony o których bez kielicha nie gadam
Shahow Napisano 2 Lipiec 2004 Napisano 2 Lipiec 2004 Orion.... napijmy sie :D rowr - ta twoja teoria jest prawdą i równiez tyczy się samo eksplozji (cos pokrewnego do samozapłonu, tylko ze szybkie zweglenie )
Orion Napisano 2 Lipiec 2004 Napisano 2 Lipiec 2004 rowr-->czytałem o tym but mieszanina wodoru i tlenu to mieszanina piorunująca (tak to się nazywa), a produktem spalenia jest czysta H2O, a na miejscu samozapłonów jest suchutko
Shahow Napisano 2 Lipiec 2004 Napisano 2 Lipiec 2004 chyba nie jest sucho jak wezmie sie popiół na rece to czuć tłustą ciecz. moze to nie jest woda ale z czyms moze sie wiązac. nie wiem kiepski z chemii :P
rowr Napisano 2 Lipiec 2004 Napisano 2 Lipiec 2004 a moze to tluszcz poprostu jest Jest jeszcze jeden fenomen nie nawidze hip hopu nie lubie techno a ile razy wlaczam net wchodze na srone Radiostacji http://www.radiostacja.pl/ i slucham tego dziadostwa wie ktos o co w tym chodzi moze to moja podswiadomosc tak dziala ,moze to choroba psychiczna:D [Wyedytowany dnia 2-7-2004 > rowr]
Shahow Napisano 2 Lipiec 2004 Napisano 2 Lipiec 2004 http://www.astraldynamics.pl/modules.php?op=modload&name=Subjects&file=index&req=viewpage&pageid=1 - poczytajcie i potrenujcie. szczególnie ty Orion :D
rowr Napisano 2 Lipiec 2004 Napisano 2 Lipiec 2004 ee ja to znam wampirem nie jestem wiec raczej mi sie nie przyda bo i tak na stale jestem podpiety do energii niestety nie miewam kaca i trzezwieje w ciagu godziny nic milego [Wyedytowany dnia 2-7-2004 > rowr]
rowr Napisano 2 Lipiec 2004 Napisano 2 Lipiec 2004 A pamietacie taka gazete \"FAKTOR X\"? tam fajne texty byly:D
kx Napisano 2 Lipiec 2004 Napisano 2 Lipiec 2004 fajny ten artykul, przed chwila widzialem centymetrowa aure mojej czerwonej poduszki :D
Orion Napisano 2 Lipiec 2004 Napisano 2 Lipiec 2004 do dziś mam pierwszy numer z artykułem o area 51 :)
rowr Napisano 2 Lipiec 2004 Napisano 2 Lipiec 2004 Ale w nr 2 Spisek NASA to pojechali na zdjeciu z apollo 16 pokazali na skale i napisali ze jest tam litera\"c\" ze niby symbol studia wynajmujacego scenografie no fakt na ich zdjeciu \"C\"jest ale na stronie NASA na tym samym zdjeciu \"C\" nie ma hmmm a gdzie Mulder i Scully:)
Orion Napisano 2 Lipiec 2004 Napisano 2 Lipiec 2004 Pewnie!! Ślady łazika były za głębokie jak na 6-krotnie mniejsze od ziemskiego przyciąganie. Jednym słowem 100 procentowa preparacja
geminus Napisano 2 Lipiec 2004 Napisano 2 Lipiec 2004 Ale fajny topic - troche można sie rozerwać. Na główną stronę proponuje : OBE w 3D A może bitwa?-super temat Timoti jak chcesz poważnie to zmień forum może http://www.focus-x.org/ ? A moce tajemne to dobra sprawa widziałes ostatnio kto sie nią posłużył żeby wygrać z max3d w rekinach :) Proponuje tu kadre mocnotajemną stworzyć żeby następnym razem niespodzianek nie było !
Orion Napisano 2 Lipiec 2004 Napisano 2 Lipiec 2004 No niepogardziłbym bitwą nt. demony w mitologii, demony w naszych umysłach, najbardziej przerażający wygrywa :)
Shahow Napisano 3 Lipiec 2004 Napisano 3 Lipiec 2004 kx jakiego koloru aura była?? bo jezeli błękitna, to chyba dobrze zmierzam :P
Rascal Napisano 3 Lipiec 2004 Napisano 3 Lipiec 2004 Prawda jest taka ze wiekszosc roznego rodzaju nie wyjasnionych faktow jest niedopuszczana do publicznej wiadomosci, z tego wzgledu ze ujawinienie takowych moze znaczaco wplynac na pewne dzisiejsze roznego rodzaju poglady takze religijne. I bynajmniej nie chodzi mi o bzdurne historie inne tego pokroju a o prawdziwe fakty. Jak by ktos nie wiedzial wszelkie tego rodzaju fakty musza byc najpierw udokumentowane oraz przeanalizowane pozniej, niestety wiekszosc jest nie dopuszczana do publikacji. W Tybecie znaleziono dokladna replike ludziej czaszki, ktora byla wykonana z krysztalu gorskiego. Co ciekawe odtworzenie takowej z taka precyzja z jaka zostala wykonana jest nie mozliwe przy uzyciu technologii jaka posiadamy obecnie. Nie wiem na ile byla ona datowana ale byla to calkiem spora liczba.
Orion Napisano 3 Lipiec 2004 Napisano 3 Lipiec 2004 Rascal kryształ górski nie starzeje się i nie jest możliwe ocenienie jego starości np. za pomocą radioaktywnego węgla c4. Nikt nie wie jak stare są te czachy, a jest ich kilka na świecie
Rascal Napisano 3 Lipiec 2004 Napisano 3 Lipiec 2004 Ostatnio mialem okazje conieco sie zaznajomic z ta pozycja, polecam http://www.creationism.org.pl/ZakazanaArcheologia.html
TIMOTI Napisano 3 Lipiec 2004 Autor Napisano 3 Lipiec 2004 To ciekawe kto stworzył te czachy. ma ktoś więcej info o tym ? Bo się z tym nie spotkałem jeszcze...
Shahow Napisano 4 Lipiec 2004 Napisano 4 Lipiec 2004 A co powiecie fajnego o telekiniezie? Może miał ktoś z tym doczynienia? Bo zamierzam sie tego nauczyć i potrzebuje z tego forum troche opinii :P
chveti Napisano 4 Lipiec 2004 Napisano 4 Lipiec 2004 Shahow - ja miałem siłą woli ruszając ręką narysowałem sobie na kartce ludzika :P
Orion Napisano 4 Lipiec 2004 Napisano 4 Lipiec 2004 Shadow, spoko :) za jakieś 20 lat pogadamy gdzie już doszedłeś :)
Salvator Napisano 4 Lipiec 2004 Napisano 4 Lipiec 2004 No nie, takiego topica to jeszcze no oczy nie widziałem... samozapłony, ufa, ludzie nie umiejący obsługiwać łyżeczki plus troszkę chemii ;] Wow... pomysł z bitwą fajniutki ;] Shadow - telekineza można się nauczyć???????? Chodził u mnie w szkole taki jeden z kursem szybkiem czytania, ale z kursem telekinezy jeszcze nie.... [jeśli to prawda, to uczę się z tobą;p]
rowr Napisano 4 Lipiec 2004 Napisano 4 Lipiec 2004 Co do bitwy o wydzwieku paranormalnym to jak najbardziej. A teraz z innej beczki slyszeliscie moze o zlodziejach genitaliow .Podobno w nigeri jak donosi tamtejsza prasa kraza osoby ktore za pomoca magicznego uscisku dloni potrafia rabnac twoje klejnoty.
Orion Napisano 4 Lipiec 2004 Napisano 4 Lipiec 2004 rowr dzisiaj naserio chyba za długo się opalałeś :)
rowr Napisano 4 Lipiec 2004 Napisano 4 Lipiec 2004 To nie od slonca Orion jak bylem maly to pielegniarka mnie upuscila na ziemie i tak mi zostalo :D. A co do wiadomosci to jest prawdziwa podobno poszkodowani wywolali nawet rozruch podczas ktorych zginelo 6 osob.jeden z nich pokazal nawet swoje woreczki dziennikarzowi wygladaly jak wysuszone :) zero wiary w rzeczy nadprzyrodzeniowe :) p.s panowie i panie jesli zobaczycie ze jest 666 odwiedzin tego tematu zrobcie zrzucik pozniej go tu wstawimy i bedziem go czcic jako znak od naszego pana :D [Wyedytowany dnia 4-7-2004 > rowr]
Shahow Napisano 4 Lipiec 2004 Napisano 4 Lipiec 2004 rowr, tak sie składa ze dziś o tym czyms czytałem :D Nie był to obszerny temat ale śmieszny. na tej www jeszcze doczytałem, ze chyba gdzies w USA jest autostrada 666 i tam sa zloty satanistów. Mało tego. Kiedyś tam podobno tirem gostek jezdził i przejeżdzał ludzi dla sportu.
TIMOTI Napisano 4 Lipiec 2004 Autor Napisano 4 Lipiec 2004 nom o tych kradżierzach też czytałem kiedyś w faktor x ........ W końcu nie ma rzeczy nie możliwych :)
Shahow Napisano 4 Lipiec 2004 Napisano 4 Lipiec 2004 a co do genitalii to raz widziałem chmure w kształcie ich :P .... no comments...
rowr Napisano 4 Lipiec 2004 Napisano 4 Lipiec 2004 Shahow-->Co do zlotu satanow to daleko szukac nie musze czasem u mnie w miescie na starym po wojskowym cmentarzu tez sobie dziady zloty robia
Rekomendowane odpowiedzi