Napisano 16 Sierpień 201113 l Koncept z dawnego Teamu Aazero. Rysunki wykonal albo Marduk albo Mruk - niestety nie sa podpisane wiec nie jestem w stanie podac kto dokladnie. Porasz ?
Napisano 16 Sierpień 201113 l Postać daje spore pole do improwizacji. Concept inspirujący więc powodzenia w bitwie :)
Napisano 16 Sierpień 201113 l Autor Pierwsza niecala godzinka stuknela. Zaden ze mnie charakterator. Po prostu sobie robie...
Napisano 16 Sierpień 201113 l To jest to! Kocham takie klimaty, mroczne, a jednocześnie kuriozalne, będę tu często zaglądał :) powodzenia!
Napisano 18 Sierpień 201113 l oO Pied Piper'a mazial Mruk. Ja tam odrazu rozrozniam ich kreske ^^ Ale tak wogole to skad masz koncept pipera??oO
Napisano 22 Sierpień 201113 l Autor Powoli do przodu. Zaden zemnie karater artist, ale ale... sie robi. Porasz: Gmail pozwala mi nie kasowac mejli :) kiedys mi go tam wyslales, w 2006 czy ktoryms tam
Napisano 22 Sierpień 201113 l Idzie fajnie. Jak nie lubisz zbrusha, to używaj mudboxa. Bez sculptera dzisiaj nie ma szans.